25n
Orgull
Orgull

Ribó reclama que el Govern assumisca la totalitat del deute de La Marina

Ribó reclama que el Govern assumisca la totalitat del deute de La Marina
23/08/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha valorat positivament que el Govern central assumisca directament el deute del Consorci València 2007, però ha reclamat que la decisió comporte “la totalitat del deute reconegut de la Marina, d’uns 460 milions d’euros“.

Ribó ha destacat la “reivindicació constant” de l’Ajuntament per a aconseguir l’acord aconseguit aquest dimecres en el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) i que València fóra “tractada exactament igual que ciutats com Barcelona, Sevilla o Saragossa, i els seus deutes contrets per a la celebració de diversos esdeveniments”.

Ara bé, ha recalcat que “el deute reconegut en l’actualitat és d’uns 460 milions d’euros”, per la qual cosa considera que el Govern central “ha d’assumir la totalitat d’eixe deute”. “La decisió anunciada hui és positiva i serà suficient quan comporte l’assumpció de la totalitat del deute”, ha insistit.

Per al primer edil, “el Consorci València 2008 té futur i, ara sí, està funcionant bé”. Ha posat com a exemple que “per primera vegada, en 2017 va registrar beneficis operatius, a més d’un augment dels ingressos d’un 64% i un increment dels usuaris d’un 80%”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 6 =