25n
25N
25N

Ribó reclama a la Generalitat la dignificació de l'Estació d'Autobusos de València

“L’estació d’autobusos és la tercera porta d’entrada a València i també la més oblidada”

Ribó reclama a la Generalitat la dignificació de l'Estació d'Autobusos de València
14/05/2019 -

L’Alcalde de València i candidat de Compromís a revalidar el càrrec, Joan Ribó, ha visitat, aquest matí, l’Estació d’Autobusos de València per a llançar una ferma reivindicació a la Generalitat Valenciana, responsable del manteniment d’aquest servei de transport. “Tenim una estació d’autobusos, l’única que tenim a València, que malgrat ser la tercera porta d’entrada a la ciutat, també ha sigut la més oblidada. És una estació que no s’ha mantingut, i és una demanda que des de ja fem al President o Presidenta de la Generalitat perquè intervinga i València compte amb l’estació d’autobusos que es mereix”.

A un any de celebrar el seu 50 aniversari, l’Estació d’Autobusos de València s’ha anat degradant amb el pas dels anys fins al punt de convertir-se en una de les infraestructures més abandonades de la ciutat. Un servei de transport obsolet, però que continua comptant amb una gran afluència d’usuaris.

“Si a València, en aquests moments, entra molta gent per l’aeroport, també el fa per l’estació d’autobusos, i nosaltres tenim l’obligació de cuidar-la i, per desgràcia, durant aquests anys no s’ha cuidat. És una reivindicació dirigida específicament a la Generalitat perquè és necessari fer un pla perquè aquest barri, que ha perdut molts dels grans serveis, compte, per fi, amb un servei que els dignifique i dignifique, també, al barri”, ha explicat Ribó.

Així, ha afegit que “els veïns i les veïnes de Campanar i la resta de persones usuàries d’aquesta estació no són ciutadans i ciutadanes de segona. Mereixen les mateixes condicions de qualitat, seguretat i comoditat que gaudisquen els veïns i les veïnes d’altres ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla o Saragossa”.

Per a això, Joan Ribó, que ha visitat les instal·lacions de l’estació d’autobusos, en la primera part de la seua visita al barri de Campanar, ha deixat clar que és fonamental dur a terme una sèrie de millores per a dignificar aquest espai. “És necessari interconnectar-la, comptar amb mecanismes de seguretat, millorar l’accessibilitat i, per descomptat, tots els comerços situats a l’interior, que es troben en un estat bastant deplorable. En definitiva, necessita una reformulació important”.

L’Alcalde de València continuarà, aquesta vesprada, la seua visita al barri de Campanar, acompanyat per representants veïnals i uns altres integrants de la candidatura de Compromís per València per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 8 =

museo prehistoria