25n
25N
25N

Ribó rep la visita institucional d'una delegació de la ciutat de Wenzhou

Ribó rep la visita institucional d'una delegació de la ciutat de Wenzhou
04/07/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, rep aquesta vesprada la visita institucional d’una delegació de la ciutat xinesa de Wenzhou, així com diferents empresaris xinesos i representants de l’Associació Valenciana d’Empresaris Xinesos. «València i la Xina guarden una especial relació, basada en diferents lligams d’unió a través de diversos agermanaments, mitjançant els quals s’intercanvien experiències a escala econòmica, polític, cultural i social», ha destacat l’alcalde.

«Som una ciutat oberta a la multiculturalitat i a l’emprenedoria, que aposta per la internacionalització de la seua economia i les seues potencialitats», ha declarat l’alcalde de València, Joan Ribó, qui ha afegit que «la voluntat de la ciutat és compartir les seues singularitats amb altres cultures».

L’alcalde ha destacat «la importància d’impulsar línies de correspondència i trobades d’intercanvi d’experiències entre les regions i entitats». A més, ha manifestat que «l’Ajuntament ha desenvolupat durant els últims anys una especial relació d’amistat amb el poble xinés, cristal·litzat en diferents convenis d’agermanament i celebracions com l’arribada de l’any nou xinés, entre altres esdeveniments».

La delegació de la ciutat xinesa de Wenzhou està integrada pel president del Comité Permanent del Congrés Popular Municipal, Ge Yiping, i el president del Comité Econòmic i Financer del Congrés Popular Municipal, Ye Siqiang. A més, també hi participen diferents empresaris xinesos i representants de l’Associació Valenciana d’Empresaris Xinesos.

Així mateix, València manté relacions d’agermanament amb tres ciutats xineses: Guangzhou (2012), Xian (2016) i Chengdu (2017). Aquests agermanaments tenen la voluntat d’aprofundir en les relacions d’amistat i confiança entre ciutats, el coneixement d’aquestes i els seus integrants, així com promoure l’acostament per a aconseguir intercanvis d’experiències en l’àmbit cultural, social i econòmic. A més, Wenzhou està agermanada des de 1995 amb Alacant.

Durant el passat mes de febrer, València va albergar diferents celebracions amb motiu de l’arribada de l’any nou xinés, com la tradicional cavalcada, el Ball del Drac i el Lleó, demostracions de taitxí i wushu, i altres activitats que «reforcen els lligams entre València i la Xina, i que ajuden al fet que cada vegada siguen més els turistes xinesos que ens visiten», ha explicat. Des de juny de 2015, València ha rebut en 12 ocasions visites institucionals de delegacions xineses de diferents ciutats com Sichuan, Xian, Guanzghou, Fangchenggang, Chengdu, Tianjin i Changchún, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + set =