25n
25N
25N

Ribó rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19

L’alcalde de València, després de reclamar la seua vacuna: “Casualment, a les 7.45 he rebut un missatge per a vacunar-me a les 9”

Ribó rep la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19
13/05/2021 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut aquest dijous la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus després d’haver manifestat el seu malestar en Twitter aquest dimecres perquè, als seus 73 anys, encara no l’havien citat malgrat portar setmanes donant les seues dades.

Així, el primer edil ha escrit en Twitter: “Després de setmanes donant les dades per a la vacunació, ‘casualment’, a les 7.45 he rebut un missatge per a vacunar-me a les 9”.

Sobre aquest tema, l’alcalde ha demanat “que no es deixe al llimb i sense vacunar a més persones de 73 i 74 anys” i ha donat les gràcies als “fantàstics sanitaris” que l’han atés.

El dimecres a la vesprada en Twitter, Ribó va reclamar que “no s’oblide” en el procés de vacunació de les persones de 73 anys. “Estic cansat de donar les meues dades perquè algú em cride”, escrivia.

El passat 5 de maig la Conselleria de Sanitat va assenyalar, en un comunicat, que totes les persones de 70 a 74 anys de la Comunitat Valenciana haurien rebut la setmana següent almenys una dosi de la vacuna enfront del coronavirus, per al que les estava citant ja bé a vacunòdroms o als seus centres de salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 8 =