caixa popular

Ribó rep a l'equip de robòtica Invictus Lego

Ribó rep a l'equip de robòtica Invictus Lego
16/02/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut hui a l’equip de robòtica Invictus Lego, guanyador del campionat absolut de la Comunitat Valenciana de la competició de ciència i robòtica First Lego League, que ha passat a la següent fase, el campionat d’àmbit estatal, que se celebrarà a Logronyo el mes que ve. Les i els joves integrants de l’equip han mostrat a l’alcalde i al regidor d’Innovació, Roberto Jaramillo, el projecte amb què han resultat guanyadors del certamen.

Es tracta d’un estudi sobre els taps i els danys que causen les tovalloletes higièniques en el sistema de clavegueram. Per a donar resposta a aquest problema, l’equip ha ideat uns sensors que s’instal·len davall els pous de registre del sistema de clavegueram, capaços de detectar els taps sense posar en perill la seguretat dels treballadors. El cost de cada punt de control, sense comptar la instal·lació, és només de 15 euros.

De fet, la idea d’investigar sobre aquest camp va sorgir en la trobada que l’equip va mantenir mesos arrere amb l’alcalde i amb el regidor en haver-se proclamat vencedors en l’edició de l’any passat. En aquella reunió, l’alcalde Ribó i el delegat Jaramillo els van animar a investigar precisament sobre el problema dels taps en els col·lectors causats per les tovalloletes.

Les i els joves investigadors han agraït la implicació de l’Alcaldia i la Regidoria d’Innovació. Joan Ribó els ha manifestat tot el suport de la ciutat de València de cara a la competició dels dies 10 i 11 de març en què exposaran el seu projecte científic i el seu ‘joc del robot’.

Durant aquest matí, l’alcalde de València ha mantingut també sengles trobades amb la presidenta de l’Ateneu Mercantil de València, Carmen de Rosa i, posteriorment, com l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris