25n
25N
25N

Ribó reactivarà els polígons de Vara de Quart i Forn d'Alcedo amb incentius a les cooperatives i a l'economia circular

Ribó reactivarà els polígons de Vara de Quart i Forn d'Alcedo amb incentius a les cooperatives i a l'economia circular
10/05/2019 -

L’alcalde de València i candidat de Compromís a revalidar l’Alcaldia del Cap i Casal, Joan Ribó, ha presentat el Pla de Reactivació Econòmica i Reindustrialització dels Polígons Industrials de València (Vara de Quart i Forn d’Alcedo) per al manteniment, ampliació i millora de les infraestructures, dotacions i servicis en estes àrees, la professionalització de la gestió i la dinamització empresarial i atracció d’inversions.

Concretament, per al polígon de Vara de Quart, Ribó ha proposat “incentius per atreure empreses que aposten per les noves tecnologies, així com l’economia cooperativa i circular”. Però la idea no és sols atreure a noves empreses, sinó també “ajudar a la reconversió de les actuals empreses per promoure la seua competitivitat i que no es queden enrere”, ha detallat Ribó.

Ribó ha explicat també el seu pla per al polígon industrial de Forn d’Alcedo: “promourem la renovació de les indústries tradicionals del moble i l’electromecànica, que són la majoria que podem trobar en este polígon. L’objectiu és el d’assolir una major competitivitat de les fàbriques i empreses i augmentar la qualitat del seu producte”. Com en el cas anterior, Ribó ha explicat que també amb este pla es busca “afavorir l’assentament de noves empreses del sector en este polígon”.

Es tracta d’un pla que tindria com a efectes directes i positius “la generació d’ocupació amb llocs de treball estables i indefinits a la nostra ciutat”, ha dit Ribó. A més, segons ha explicat el candidat de Compromís “tot açò anirà acompanyat d’un pla de subvencions municipals i una sèrie de bonificacions fiscals, per a les unitats de negoci que generen ocupació en el sector industrial; ocupació estable i de qualitat”.

LA MARINA, POL D’INNOVACIÓ

“Volem una ciutat innovadora, que treballe el coneixement i la cultura. Fomentant la investigació, el desenvolupament i innovació com a vector econòmic. De la mà de les nostres universitats. Per això, continuarem impulsant la Marina com a un pol d’innovació punter a Espanya”.

MÉS OFICINES D’OCUPACIÓ ALS BARRIS

Ribó ha explicat que “l’ocupació és una de les principals preocupacions de la ciutadania i, per tant, també de Compromís per València. A més del pla de reindustrialització, el pròxim mandat obrirem oficines d’ocupació a diferents zones de la ciutat: Fuensanta-la Llum, Camins al Grau, Saïdia, Campanar i Nou Moles”.

Altres fórmules que ha plantejat el candidat de Compromís per a fomentar l’ocupació en la ciutat han sigut, d’una banda, les de continuar convocant places públiques per a cobrir les vacants en els servicis municipals. Ribó ha recordat que “després que el PP estiguera deu anys sense convocar cap plaça per a policies i bombers este govern ha convocat diverses convocatòries públiques per a pal·liar la falta de personal”.

I, d’altra banda, la de “consolidar durant el pròxim mandat la gestió eficaç i eficient d’estos quatre anys amb nivells baixos del Pagament Mitjà a Proveïdors, on hem arribat a estar per baix dels dos dies. Açò facilita que les xicotetes i mitjanes empreses de la ciutat que ofereixen servicis a l’administració pública puguen cobrar al dia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =