25n
25N
25N

Ribó presideix l'obertura de l'exposició dels premis 2019 de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana

Ribó presideix l'obertura de l'exposició dels premis 2019 de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana
12/09/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor d’Innovació i Gestió del coneixement, Carlos Galiana, assisteix aquesta vesprada en el centre d’innovació Las Naves a l’obertura de l’exposició dels premis concedits en 2019 per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV). Aquesta mostra s’inaugura en la mateixa setmana en què València ha sigut oficialment triada Capital Mundial del Disseny l’any 2022.

En aquests premis anuals que concedeix l’ADCV, entitat que ha impulsat la candidatura de València a ser Capital Mundial del Disseny en 2022, recolzada des del mateix moment de la seua presentació per l’alcalde i l’Ajuntament de València, han tingut un gran protagonisme en iniciatives municipals com la nova senyalística de les biblioteques municipals, premiada amb la màxima distinció, mentre que la imatge de les Falles i de la Gran Fira, amb la implicació d’artistes com Iban Ramón, van sumar cinc nominacions a aquests premis de disseny que a partir de hui s’exposen en el centre municipal d’innovació Las Naves. Cal recordar que Yinsen Studio ja va obtenir un premi de plata en una edició anterior pel seu treball per a la Gran Fira.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha ressaltat «la creixent importància que també des d’institucions públiques com l’Ajuntament de València es concedeix al disseny en totes les seues facetes, des de la promoció de la cultura festiva, amb una clara aposta per la professionalització i l’excel·lència, fins a altres iniciatives l’objectiu de les quals és facilitar i fer més senzill l’ús d’instal·lacions com les biblioteques, amb una profunda renovació de la cartelleria i el grafisme». En este sentit, ha destacat que l’excel·lència del sector a València «és en bona part la responsable de l’èxit de la candidatura de València com a Capital Mundial del Disseny en 2022».

Per part seua, el regidor d’innovació i Gestió del Coneixement ha afirmat que «Vivim en una societat en constant evolució que avança ràpidament en matèria d’innovació, i aquesta, al seu torn, cada dia es troba més lligada a la creativitat, siga mitjançant idees o dissenys. En aquest context València s’està situant de manera estratègica com a referent del disseny a nivell espanyol i europeu. Des de la Regidoria d’Innovació i Las Naves impulsarem el paper dels dissenyadors i dissenyadores a través de la innovació per a transformar i millorar la nostra ciutat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 13 =