25n
25N
25N

Ribó presenta la campanya València sempre amunt amb motiu del 9 d’octubre “per a enfortir la nostra autoestima com a poble”

L’ Alcalde de València ha posat en valor l’Acord per la Reconstrucció de la Ciutat i ha volgut traslladar un missatge en positiu: “Som un govern municipal que mira i mirarà pels interessos generals. Farem tots els possibles perquè ningú quede enrere”

Ribó presenta la campanya València sempre amunt amb motiu del 9 d’octubre “per a enfortir la nostra autoestima com a poble”
05/10/2020 -

Compromís per València llança la campanya València sempre amunt amb motiu del 9 d’Octubre amb la publicació d’una revista, il·lustrada per artistes valencians, que destaca el treball dels servicis essencials i de l’Ajuntament per la recuperació de València en este context de pandèmia mundial. L’Alcalde Joan Ribó ha sigut l’encarregat de la seua presentació.

“En el dia gran dels valencians i les valencianes volem traslladar un missatge en positiu i d’esperança. Tot i que serà una celebració diferent, ha de ser una jornada d’unió i de resiliència”, ha dit l’Alcalde de València. Per a Joan Ribó “d’esta crisi hem d’eixir reforçats en drets i justícia socials, en empatia mútua i en la nostra autoestima com a poble”. En este sentit, ha fet una crida “a continuar fent les coses bé: amb seguretat, higiene i distància social”.

La revista, sota el títol de la campanya València sempre amunt, fa un repàs de les principals mesures que s’han posat en marxa a la ciutat per fer front a la COVID-19 i la crisi sanitària, social i econòmica derivada d’ella. “És important explicar a la gent en què hem invertit els seus impostos durant la pandèmia: què hem fet i com ho hem gestionat”, ha subratllat. La publicació també dona a conèixer l’Acord Municipal per a la Reconstrucció de València, un dels primers aprovats a tot Espanya i que va comptar amb l’acord majoritari dels grups municipals. Per això, l’Alcalde ha posat en valor l’esforç fet pel diàleg i per buscar consensos que impliquen als partits polítics i també a la ciutadania.

Joan Ribó ha assenyalat el treball pels més vulnerables amb el reforç d’assistència a la gent major, habilitant espais per a persones sense sostre com ara a la Petxina o ajudant a les famílies que la crisi deixa sense vivenda. També destaca les mesures de prevenció com ara la desinfecció intensiva de carrers, zones de jocs infantils, escoles, contenidors que ha suposat una inversió de més d’un milió d’euros en els dispositius especials de neteja.

L’Alcalde ha fet una defensa de la necessitat de destinar més recursos a la investigació i la ciència. En este sentit, ha recordat que “hem dedicat durant el confinament part del nostre salari, dels regidors i les regidores, a la Fundació FISABIO”. A més, “ens hem centrat en que la crisi no s’enduga als de sempre per davant”. Ribó ha enumerat les ajudes per a mantindre llocs de treball i dinamitzar l’economia local, a autònoms i PIMES, al comerç de barri, i als sectors més afectats per la pandèmia com són els artistes fallers o l’hostaleria.

D’altra banda, l’Alcalde ha explicat el treball per garantir i reforçar els servicis públics com l’EMT i la implantació del teletreball per al personal municipal de l’Ajuntament, de fet “som la primera administració que firma un protocol per al teletreball fruit del consens amb els representants sindicals”, ha destacat.

La campanya València sempre amunt també posa l’accent en l’esforç fet per garantir la seguretat i la convivència i continuar avançant en un projecte de ciutat basat en la salut i la sostenibilitat amb la pacificació del trànsit, més zones verdes als barris i l’impuls del Pla de renaturalització de València.

A la revista han participat il·lustradors i il·lustradores valencianes: Diego Mir, Emiliano Fabris, Elga Fernández, Miquel Alèixit, Raquel Carrero, Laura Castelló, Barbi, Eva Baguena, Frank Ruiz, Vir Palmera, Lina Vila, Jotaká i Mar Hernández.

La campanya València sempre amunt inclou el repartiment de senyeres com a símbol i el repartiment de revistes, mascaretes de Compromís, massapans en la plaça de l’Ajuntament el dia 9 d’octubre de 10h a 13h del matí i de 17h a 20h de la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + catorze =

bombers
bombers
Valencia activa