25n
25N
25N

Ribó destaca el "moment de preocupació" per brots de Covid i insisteix a prendre mesures sobre oci nocturn

Ribó destaca el "moment de preocupació" per brots de Covid i insisteix a prendre mesures sobre oci nocturn
29/07/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reconegut que actualment es viu “un moment de preocupació” generalitzat pels nous contagis de Covid-19 i ha insistit que seria “convenient” prendre mesures respecte a l’oci nocturn.

El primer edil ha realitzat aquestes manifestacions en la presentació de l’informe preliminar de l’impacte del temporal Gloria en les dunes i platges de València en ser preguntat pels mitjans per la seua opinió sobre la possibilitat de tancar o aplicar restriccions en aqueixa mena d’establiments.

“La meua posició és clara, crec que és convenient i hi ha persones i alcaldes que ho estan demandant però és una competència autonòmica i és bo que així siga, ja que si tinguérem la competència municipal, podria ser un problema: imagina que tanquem les discoteques de València, perquè se n’anirien a les d’Alboraia o Mislata i no arreglaríem res”, ha argumentat.

No obstant això, ha remarcat que des del consistori es va fer “el que es puga” i, en aquest sentit, ha recordat que dilluns que ve mantindrà una reunió amb representants del sector de l’oci nocturn en “per a veure quines solucions es poden buscar”.

Un dels temes que es posaran sobre la taula serà la figura de l”alcalde o alcaldessa de nit’, “per a veure si una persona, a més de intervindre en conflictes amb veïns, puga millorar la salubritat i seguretat de les persones”. “Farem el que puguem, cadascun ha de prendre les decisions que puga”, ha insistit.

AIGÜES RESIDUALS

Ribó ha subratllat també les dades de restes de presència del SARS-CoV-2 en les aigües residuals, en els quals “evidentment” es registra un creixement i que solen ser “premonitoris” de cara a la setmana vinent.

En aquest punt, el responsable del govern municipal –que ha revelat que retardarà les seues vacances, en principi de la primera setmana a la segona d’agost– estar “preocupat”.

“Crec que tal com està la cosa, no a València, sinó a Espanya, a Corea i a Gran Bretanya i tots els països, hi ha un moment de preocupació. Hem d’estar tots preocupats per a poder controlar-ho”, ha instat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 13 =

bombers
CCCC
bombers