25n
25N
25N

Joan Ribó: "Cal garantir la seguretat de les persones i alhora no generar alarmes innecessàries"

L’alcalde de València ha sol·licitat una entrevista amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i ha assegurat: “acatem i acatarem les autoritats sanitàries”

Joan Ribó: "Cal garantir la seguretat de les persones i alhora no generar alarmes innecessàries"
04/03/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha sol·licitat aquest matí una entrevista amb la consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló, per tal d’actualitzar totes les dades i protocols sanitaris establits arran de les últimes informacions aparegudes sobre el coronavirus.

Joan Ribó ha sigut taxatiu en afirmar que “l’Ajuntament de València, des del primer moment, s’ha mostrat absolutament disposat a acatar les mesures sanitàries que partisquen del Ministeri de Sanitat i de la mateixa conselleria, perquè entenem que la salut i la seguretat de les persones és el primer que cal garantir”. Al mateix temps, ha recordat respecte a les activitats falleres, que ni una instància ni l’altra han proposat mesures extraordinàries fins al moment. L’alcalde ha expressat que “és important no generar una alarma social que derive en un pànic generalitzat. S’ha de fer tot en mesura i jo estic plenament convençut que les autoritats sanitàries estan fent tot allò necessari per garantir la seguretat de les persones i al mateix temps no crear alarmes innecessàries”.

Aquestes declaracions han tingut lloc aquest matí a Las Naves, en l’acte sobre el canvi climàtic que ha protagonitzat l’alcalde de València. Joan Ribó ha posat en valor la coordinació existent entre administracions, com “una manera imprescindible per a informar a la població d’una manera clara, i posar en marxa les actuacions necessàries en cada moment”. Per això, ha dit l’alcalde “aquesta entrevista amb la consellera entra dins de la normalitat per a actualitzar dades i per a continuar amb eixa coordinació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 7 =