25n
25N
25N

Ribó demana que el València "moga fitxa" sobre el nou estadi: "De la preocupació passem a la indignació"

Ribó demana que el València "moga fitxa" sobre el nou estadi: "De la preocupació passem a la indignació"
23/11/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha demanat aquest dilluns al València CF que “moga fitxa” per a finalitzar el seu nou estadi de futbol, situat en l’avinguda Corts Valencianes de la ciutat i amb les obres paralitzades des de fa anys, i ha considerat “imprescindible” el club esportiu tinga eixe gest.

Així, ha assenyalat que la “preocupació” del consistori “augmenta a mesura que passa el temps” i no es compleixen els compromisos que l’entitat va adquirir per a avançar en la conclusió de les obres i ha destacat que en l’actualitat “la preocupació està passant a la indignació”. Al seu torn, ha advertit que si no hi ha avanç s’haurà de passar, “si fa falta, a altres nivells”.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera en una entrevista en Les notícies del matí de À Punt Mèdia, recollida per Europa Press, preguntat per la construcció del nou estadi del València CF i per si l’Ajuntament ha rebut alguna resposta del club després de la reunió mantinguda després de l’estiu entre responsables de l’entitat i del consistori per a avançar en el desenvolupament d’eixes obres.

“No hem rebut resposta i preocupació augmenta a mesura que passa el temps”, ha respost el primer edil, que ha recordat que al club de futbol se li va demanar “un pla per a resoldre aquests temes, la fi de l’estadi i fer el poliesportiu al qual es va comprometre” en el barri de Benicalap.

Així mateix, Joan Ribó ha manifestat que al València CF se li va demanar “que almenys donara algun signe que movia fitxa” en eixe sentit com demanar “alguna llicència” a l’Ajuntament però ha afirmat que no ha sigut així i que hi ha hagut “fins ara, absolut silenci”. “La nostra preocupació comença a passar de preocupació a indignació”, ha asseverat.

“EN UNA ALTRA GALÀXIA”

L’alcalde ha considerat que “el València CF no pot treballar d’aquesta manera, com si estiguera en una altra galàxia, com si no fora a la ciutat de València”. “No es pot treballar d’aquesta manera”, ha insistit, alhora que ha reiterat que “el València ha d’acabar l’estadi i complir amb les seues obligacions amb el barri de Benicalap, fent les instal·lacions a les quals es va comprometre”.

“No pot continuar la situació d’aquesta manera”, ha agregat. Preguntat per si l’Ajuntament farà algun tipus de moviment per a forçar a la directiva valencianista a complir eixos compromisos, Ribó ha exposat que ha “començat a manifestar-li la preocupació”.

El responsable municipal ha indicat que la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, “ja ha manifestat un altre nivell de preocupació” i ha opinat que s’està “passant a una altra situació”. Passarem, si fa falta, a altres nivells”, ha subratllat.

Després d’això, ha opinat que el tema de l’estadi “no es pot quedar eternament” sense concloure i ha lamentat la “imatge perversa i molt dolenta” que té “per a la ciutat un camp a mitjà fer”.

Joan Ribó ha asseverat que el consistori respecta “molt” al València CF, del qual són aficionats “milers i milers de persones” i ha insistit que el club “ha de moure fitxa ja” perquè és “imprescindible”. “Que comence. Això li demanem i no es veu absolutament cap moviment”, ha censurat.

“SENTIMENT DE DESARRELAMENT”

Així mateix, el primer edil ha manifestat que amb les obres inacabades “les coses poden empitjorar” i ha expressat la seua preocupació després d’haver vist recentment a persones dins de l’estadi nou. “Això pot produir greus problemes. El València ha de complir amb les seues obligacions a la ciutat”, ha plantejat, alhora que ha dit que no li agradaria “de la indignació, passar a altres coses” i ha demanat al club que “moga fitxa ja”.

Sobre la situació del club i la relació amb els aficionats, l’alcalde ha afegit que “hi ha un problema seriós que el València ha d’arreglar” que “s’està manifestant en la societat valenciana, en la seua afició” i ha al·ludit així a “un sentiment de desarrelament, de descontentament, que es mostra en molts detalls”. “Això no és bo per al València, ni per a la ciutat ni per als aficionats”, ha declarat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dotze =