25n
25N
25N

Ribó participa en una assemblea oberta al veïnat dels pobles de València

Ribó participa en una assemblea oberta al veïnat dels pobles de València
14/06/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de Pobles de València, Consol Castillo, han acudit al poble Benimàmet-Beniferri, una visita que els veïns i veïnes han qualificat d'”històrica” ja que és la primera vegada que el màxim representant del consistori s’acosta a aquest poble de València. També hi ha estat present l’alcalde ixent de Benimàmet-Beniferri, Francisco Puchades, i l’entrant, José García-Melgares. Ribó ha explicat que “per a nosaltres és molt important que la gent dels diferents pobles de València siguen partícips de la tasca que estem fent i per a nosaltres també és molt important conéixer directament la seua opinió”.

Ribó ha explicat que “Benimàmet és el poble de València amb major volum d’habitants. Per això volem que aquesta siga la primera d’una sèrie de visites que farem els pròxims mesos a tots els pobles de València, perquè és molt important conéixer les seues opinions en directe per a després buscar solucions conjuntament. També, volem sentir les crítiques que hi puguen haver respecte al funcionament de l’Ajuntament”.

“A Benimàmet s’han començat a solucionar molts assumptes” ha dit l’alcalde. “Hem començat ja el Parc Lineal i en els pròxims dos anys es veuran més accions concretades”. L’alcalde ha parlat d’altres projectes que ja han vist la llum en Benimàmet-Beniferri, com ara la rehabilitació i condicionament de l’antiga llar del jubilat, el condicionament dels vials de jardí, la instal·lació d’una zona d’esplai per a gossos, o la reparació i millora de la font ornamental en el jardí de Cabestres, per exemple. Precisament el Parc Lineal ha sigut un dels assumptes que més han suscitat l’interés dels assistents, que han valorat positivament el desbloqueig del projecte.

Per la seua banda, Consol Castillo ha afirmat estar satisfeta amb les actuacions que s’estan duent a Benimàmet perquè “fins ara era un dels pobles de València més abandonats i té la taxa de desocupació més gran de tota la ciutat”. A més, ha continuat, “des que el Govern de la Nau està gestionant aquesta ciutat, i per extensió el poble de Benimàmet, s’han produït avanços importants. S’ha posat a la disposició del poble el centre multiusos, s’han arreglat molts carrers i s’han desencallat problemes que s’havien allargat des de fa molts anys i, per fi, hem donat eixida al Parc Lineal”.

Castillo ha anunciat que “són notícies encoratjadores per al poble de Benimàmet i en els dos anys que queden de mandat se’n produiran moltes més”. Per exemple, ha informat que al setembre un equip mòbil de servicis socials s’instal·larà al poble uns dies fixos a la setmana, de manera que la població no s’haja de desplaçar obligatòriament com fins ara a Campanar.

El nou alcalde entrant del poble de Benimàmet-Beniferri, José García-Melgares, ha agraït “la presència de Ribó, ja que és la primera vegada que hi ha un gest així per part d’un alcalde, de manera que els veïns puguen expressar la seua opinió directament. A Benimàmet tenim molts temes pendents que ja estan en execució i estem convençuts que en dos anys Benimàmet farà un canvi enorme respecte a tots els anys en què hem patit l’apatia i l’abandó. Reitere el meu agraïment tant a l’alcalde com a la regidora de Pobles de València, Consol Castillo.”

Francisco Puchades, alcalde ixent del poble de Benimàmet-Beniferri, ha dit que “ens sentim molt honrats de la visita de l’alcalde i la regidora. Que jo recorde mai s’ha produït una visita com aquesta, i jo crec que la gent de Benimàmet està molt orgullosa i honrada amb aquesta visita”.

Finalment, s’ha fet lliurament a l’alcalde Joan Ribó de la resolució com a BIC (Bé d’Interés Cultural) de l’escut de la Casa Cervelló, un edifici del segle XVIII situat a la plaça de les Penyetes. Això implica la protecció de tot l’edifici, ja que en incloure l’escut en l’inventari de BIC no es podrà afectar l’immoble.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

bombers
CCCC
bombers