25n
25N
25N

Ribó no s'oposa a l'accés nord però vol analitzar "seriosament" l'impacte mediambiental

Ribó no s'oposa a l'accés nord però vol analitzar "seriosament" l'impacte mediambiental
29/07/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha insistit aquest dilluns que no s’oposa a la construcció de l’accés nord del Port de València però creu necessari analitzar “seriosament” l’impacte ambiental que suposa i “minimitzar-lo al màxim”.

Ribó, que ha rebut a representants del Comité Organitzador de la Candidatura de València Mundial del Disseny 2022, preguntat per les crítiques de diferents col·lectius empresarials a les seues declaracions en les quals la setmana passada va mostrar el seu rebuig l’accés nord al Port per a camions, ha matisat que no s’oposa sinó que vol conéixer abans l’impacte que suposa.

L’alcalde considera que el Port de València és un lloc de creació d’ocupació “molt important” però té la necessitat de tindre una façana marítima “sostenible, agradable i tindre aire que no tinga el perill de Barcelona o Madrid”.

En aqueix sentit, ha explicat que davant una ampliació que suposa més del doble de camions s’ha d’estudiar els efectes mediambientals perquè hi ha altres possibilitats. “No m’opose, la qual cosa vull és analitzar seriosament els impactes i minimitzar-los al màxim”, ha subratllat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =