25n
25N
25N

Ribó: "Per fi podem deixar enrere la contracta enverinada del PP i incrementar un 30% els efectius de poda"

El candidat de Compromís a l’Alcaldia de València afig que “el regal enverinat del PP a tots els valencians és la mostra de com tots no som iguals i de com hi ha moltes maneres possibles d’entendre la política”

Ribó: "Per fi podem deixar enrere la contracta enverinada del PP i incrementar un 30% els efectius de poda"
19/05/2019 -

L’alcalde de la ciutat i candidat de Compromís per a revalidar l’Alcaldia del Cap i Casal, Joan Ribó, ha assegurat hui que “per fi València pot deixar enrere el contracte enverinat que ens va deixar el PP per a la poda de l’arbrat. Durant quatre anys tots els valencians i valencianes hem sofrit la deslleialtat del PP amb la ciutat, que preveient que no governaria de nou, va fer un contracte -a les portes de les eleccions- per baix de les necessitats de València, que no cobria ni la totalitat del manteniment més bàsic. El regal enverinat del PP a tots els valencians és la mostra de com tots no som iguals i de com hi ha moltes maneres possibles d’entendre la política. Ara, per fi, podrem fer un nou contracte que incremente els efectius per a la poda en un 30% i cobrisca tota la ciutat”.

El nou contracte que s’aprovarà en pocs mesos si Ribó ix reelegit com alcalde, suposarà un increment en la plantilla directa de personal en carrer superior al 30%, als efectes de millorar substancialment el servici de manteniment i poda dels jardins i arbrat de la ciutat de València i “molt més d’acord a les necessitats reals de la ciutat”.

El contracte de Ribó també contempla una millora substancial en capítols com la neteja d’àrees de joc i àrees de socialització de gossos i també inclou un increment de les partides destinades a reposició d’elements de mobiliari (bancs, jocs, condicionament físic, biosaludables…) i poda de vegetació (arbrat, arbustos, etc.).

D’altra banda, segons ha explicat Ribó, s’introduiran millores en la gestió informàtica del servici amb l’objectiu d’incrementar l’eficiència i eficàcia dels equips de treball. Les noves eines informàtiques mesuraran els resultats i definiran els indicadors de qualitat, activitat i inventari.

Uns altres aspectes que s’introduiran són el concepte de gestió del risc de l’arbrat, de l’arbratge singular i monumental, l’obertura i tancament d’espais, control de rosegadors i brigades d’Arboricultura de l’Arbratge viari per districtes per tal de realitzar totes les operacions de manteniment que requereix l’arbre.

Poda de formació, recollida de taronges i fructificació en general, control de vegetació, lluita biològica, plantació d’arbrat, sembra de llavors herbàcies, revisió i reparacions de reg en escocells i avisos urgents, a més de la anunciat increment de poda en viari, són més servicis que s’incorporaran de manera específica en el nou contracte.

Per a finalitzar, Ribó ha recordat que esta legislatura el govern municipal liderat per Compromís, ha invertit en zones verdes en tots els districtes de la ciutat, ha fet el Parc Central i el Parc Lineal de Benimàmet i, actualment, “estem plantant tots els escocells buits que hi havia a la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 17 =

museo prehistoria