25n
25N
25N

Ribó i Puig frenen les infraestructures

08/01/2018 -

La parella letal Ribó i Puig frenen l’arribada de les infraestructures que vénen des del Ministeri de Foment exclusivament per motius ideològics i sense pensar en el millor per als ciutadans. Els fets així ho demostren. Tots dos, cadascun des del seu àmbit d’actuació local i autonòmic, formen un còctel tòxic per a les infraestructures de la Comunitat Valenciana. El primer, l’alcalde Ribó, pel seu sectarisme i entossudiment, per intentar paralitzar una obra clau com la de la V-21. El segon, el President Puig, per no estar quan se li requereix i per temor a prendre decisions. Ho estem veient cada dia.

La V-21 és una obra fonamental per a donar solució a l’entrada a València i desembossar els accessos, però l’esquerra, en els seus diversos noms, PSPV, Compromís, València en Comú, Podemos- estan convertint una obra clau en una renyina de pati de col·legi. Mentre, Puig no pot seguir de braços plegats veient les coses passar, com si res fora amb ell. Estaria bé que per una vegada assumira la responsabilitat i convencera a qui tant critica aquesta obra de la importància d’aquesta. Puig hauria de prendre les regnes i resoldre d’una vegada la brega política de l’esquerra sobre la V-21 que també estem veient en la V-30 per exemple.

Els valencians estan cansats de les disputes polítiques i el que volen són solucions. Els accessos a la ciutat de València estan col·lapsats, però a l’alcalde, Joan Ribó, sembla no importar-li la mobilitat i fluïdesa dels valencians. No li importa. Solament així s’entén l’obstinació a retardar l’obra, ara enviant al Ministeri de Foment una proposta alternativa, mig mes després de l’adjudicació provisional de l’obra.

Ribó, amb la seua proposta, no està pensant a salvar ni un metre quadrat d’horta, solament pensa a salvar-se ell, encara que les coses no estan eixint com esperava. L’alcalde de València està cada vegada més sol i arriba a fer el ridícul. La seua proposta no ha sigut ni tan sols acceptada per València en Comú, que l’ha ratllat d’ocurrència. I el PSPV està en tot aquest embolic de convidat perdut, que vota en l’Ajuntament una cosa i en Les Corts una altra.

El vertader responsable de tot aquest caos és el President Puig, que és incapaç de plantar-se i dir que aquesta obra és important i necessària. Ni està ni se li espera. La consellera, la també socialista Mª José Salvador, no sap no contesta, però per sobre d’ella Puig segueix xiulant i mirant a un altre costat. En qüestions com aquesta és on s’acredita que l’alcaldia de la tercera capital d’Espanya li ve a Compromís molt gran. CUPromís s’ha embolicat tant en aquest tema que ha canviat el lema Salvem l’horta per Salvem Ribó.

Res és d’estranyar. La gestió global del Consell és caòtica. Infraestructures no és una excepció. Tenim un Govern d’Espanya més compromés que mai amb les Infraestructures de la Comunitat Valenciana, però mentre el ministre anuncia obres i inversions a València l’esquerra solament posa bastons a les rodes. Com va a liderar Puig una estratègia d’infraestructures si és incapaç de posar ordre en una sola obra? Prou solament recordar les xifres manejades per la Càmera de Contractistes que ha enlletgit al Consell el nul treball en dos anys de legislatura i ha reclamat recuperar el pla de 4.850 milions d’euros en carreteres. Puig fa alguna cosa a més de plorar i tirar les culpes de les seues manques en la gestió als altres? Hi ha algú ací?

Alfredo Castelló

Portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en Les Corts

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

bombers
CCCC
bombers