caixa popular

Ribó: “És molt important que les grans ciutats valencianes treballem en comú per una Comunitat Valenciana cada vegada més pròspera, més justa i més solidària”

Ribó: “És molt important que les grans ciutats valencianes treballem en comú per una Comunitat Valenciana cada vegada més pròspera, més justa i més solidària”
21/06/2017 -

Per tercer any consecutiu l’alcalde de València, Joan Ribó, ha viatjat fins a la ciutat d’Alacant per a compartir amb la ciutadania les seues festes majors, Les Fogueres de Sant Joan. D’aquesta manera, Ribó dóna continuïtat a una iniciativa de trobada entre ciutats valencianes que va impulsar ell mateix a la seua arribada a l’Alcaldia de València, i que no s’havia impulsat mai anteriorment. El primer edil s’ha reunit amb el seu homòleg alacantí, Gabriel Echavarri, en una trobada que ha comptat també amb la presència del conseller d’Economia, Vicent Soler, i del conseller de Transparència, Manuel Alcaraz.

Tal com ha destacat Ribó davant dels mitjans de comunicació locals, “és molt important que les grans ciutats valencianes treballem en col·laboració, buscant solucions de forma unida, ja que tenim problemes i situacions semblants”. Ribó ha subratllat la necessitat que les ciutats “treballen juntes per unes comarques valencianes cada vegada més pròsperes i vertebrades i, sobretot, més justes i més solidàries”.

En aquest sentit, l’alcalde de València ha destacat el paper de les festes, “un element substancial de la nostra terra i motiu de la singularitat de cada ciutat, que ens germana, i que és també un indicador de la voluntat de col·laboració de les grans ciutats valencianes, un element fonamental per al desenvolupament del nostre país”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris