caixa popular

Ribó: 'Qui furta ha de tornar allò que ha furtat i nosaltres treballem per a aconseguir-ho'

Ribó: 'Qui furta ha de tornar allò que ha furtat i nosaltres treballem per a aconseguir-ho'
12/09/2017 -

L’alcalde de València i president del patronat de Fira València, Joan Ribó, ha informat que la direcció nacional del Partit Popular ha fet efectiu aquest matí el pagament del deute que mantenia amb la institució firal pel congrés que va celebrar en aquestes instal·lacions l’any 2008. El passat mes de juliol, el PP va acceptar la resolució judicial que li obligava a satisfer un deute que ascendia a 625.000 euros, i ara ha fet efectiu eixe pagament.

No obstant això, ha subratllat l’alcalde de València, Joan Ribó, “el pagament del qual es devia no ho ha fet el PP per bona voluntat, sinó perquè un jutjat li ho ha exigit després de molts anys, i gràcies també que des de Fira València se li ha exigit amb tenacitat perquè satisfera el seu deute”.

Ribó ha garantit que continuarà treballant “amb eixa mateixa tenacitat perquè acaben de pagar tot el que els antics gestors han malgastat i furtat, fins a l’últim cèntim”. Segons ha afirmat l’alcalde, el pagament del deute amb Fira València és un pas avant, “i hem de celebrar-ho, però han de donar-se molts passos més, i nosaltres actuarem amb tota fermesa perquè es facen eixos passos: qui furta, ha de tornar el que furta, i qui té un deute, l’ha de saldar”, ha afegit.

“En qualsevol cas –ha conclòs- aquesta és una bona notícia; encara que la roïna és el que ens ha costat recuperar eixos diners que són de la ciutadania de València”.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 14 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris