25n
25N
25N

Ribó crida a "posar en marxa" les Falles amb normes sanitàries però amb "esperança" de tindre festes "normals"

Ribó crida a "posar en marxa" les Falles amb normes sanitàries però amb "esperança" de tindre festes "normals"
26/09/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha animat a “posar en marxa les Falles 2021” i ha assegurat que les comissions tenen “moltes possibilitats de treballar respectant les mesures sanitàries”, encara que també ha apuntat que es preparen per a les festes “amb l’esperança que al març puguem celebrar les Falles normals”.

Així s’ha pronunciat en declaracions als mitjans durant l’acte d’Imposició de Bandes a la Fallera Major Infantil de València de 2021 i la seua Cort d’Honor, celebrat aquest dissabte en el Saló de Cristall de l’Ajuntament.

Ribó ha assenyalat que aquest acte és “la posada en marxa de totes les Falles de 2021”, que ha descrit com “una mica peculiar” per la crisi sanitària del coronavirus. Ha assegurat que aquestes festes són “una cosa fonamental” per al consistori: “Volem posar en marxa tot el procés en la mesura que podem”, ha indicat.

Ha explicat que ha animat a la fallera major i la seua cort d’honor a “transmetre a les seues comissions i casals que el món faller ha de tirar avant, que hi ha moltes possibilitats de treballar respectant les normes”. “València està en una situació de les millors d’Espanya i jo crec que això és positiu, llavors treballarem en aquesta direcció, amb l’esperança que al març puguem celebrar les Falles normals”.

L’alcalde ha recordat que “en el món faller no tot és el dia de les falles” sinó que “hi ha moltes activitats” que “es poden fer i hem de fer”.

Així, ha volgut “fer una crida al món faller perquè es pose en marxa amb il·lusió, des de l’Ajuntament ajudarem en tot el que podem”, ha assegurat, abans de ressaltar que “el món faller és la institució de participació més important de la ciutat” i “imprescindible perquè la ciutat tinga la seua manera de ser”.

“Sense el món faller, la ciutat és una altra cosa, està més trista”, ha lamentat, abans d’insistir que els seus membres “es posen a treballar amb tota la il·lusió que tenen tots els anys, encara que estiguem en condicions especials”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − set =

bombers
bombers