25n
25N
25N

Ribó fa una crida a aconseguir el màxim consens en la Comissió de Reconstrucció

Ribó fa una crida a aconseguir el màxim consens en la Comissió de Reconstrucció
18/06/2020 -

La Comissió no permanent per a la reconstrucció de la ciutat de València encara la seua recta final. Aquest dijous ha représ la seua activitat, en una sessió que ha reunit els representants dels cinc grups polítics municipals, sota la presidència de l’alcalde, Joan Ribó, i en la qual s’han abordat les conclusions de les propostes realitzades en les sessions de treball anteriors per entitats ciutadanes i persones expertes.

Tal com ha explicat l’alcalde, «hui s’aborda l’inici de la fase final de la Comissió de Reconstrucció, en la qual comencem a preparar el document de conclusions». Ribó ha agraït «el treball, les reflexions i les aportacions de totes les persones expertes i totes les entitats ciutadanes i institucions que han participat en les diferents jornades, en les quals hem tractat sobre els principals aspectes, sanitat, economia i atenció social, sobre els quals ha d’assentar-se la reconstrucció de la ciutat, la València post-COVID».

«El document que presentem hui com a proposta del Govern –ha anunciat l’alcalde- és una eina de conclusions i propostes en la qual es té en compte: d’una banda, la situació actual de la pandèmia; en segon lloc, com afrontar l’efecte de crisi econòmica que ha originat la crisi sanitària i el confinament; i en tercer lloc, una proposta de reconstrucció des de la base i el convenciment que aquesta ciutat ha de millorar la seua resiliència al voltant de possibles crisis de futur, com per exemple les derivades del canvi climàtic o altres possibles dificultats en l’àmbit de la salut pública».

«Nosaltres fem sempre una crida a buscar acords –ha conclòs l’alcalde- i per això esperem que el document final tinga el màxim de consens possible entre tots els grups municipals, perquè estem convençuts que l’acord i l’acció comuna són el millor camí per a superar i eixir reforçats d’aquesta situació».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 19 =

lleida 2020
activem alfafar