Ribó exigeix que València deixe de ser "l'aneguet lleig de les inversions de tota Espanya"

EP

Ribó exigeix que València deixe de ser "l'aneguet lleig de les inversions de tota Espanya"
09/10/2018 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reivindicat en aquest 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, que tant l’autonomia com la capital ha de deixar de ser “l’aneguet lleig de les inversions de tota Espanya”. “Els valencians no volem ser més que ningú, però sí com la resta dels espanyols“.

Així ho ha asseverat el primer edil en declaracions als mitjans de comunicació abans d’arrancar la Processó Cívica pels carrers del centre de la ciutat.

Ribó ha subratllat que “perquè aquesta ciutat puga anar cap endavant, és necessari que deixe de ser l’aneguet lleig de les inversions de tota Espanya”. Entre altres peticions, ha al·ludit a una modernització del sistema ferroviari, que “d’una vegada per sempre l’estació central s’engegue”, el soterrament de vies per a fer possibles projectes com el PAI del Grau i que València “no siga exclosa de les ajudes per al transport públic”.

Així mateix, ha emfatitzat que “aquesta ciutat té unes institucions i eines culturals”, com els ‘palaus’ de la Música i Les Arts, “que no reben pràcticament ajuda”.

Ribó ha destacat que la Valenciana és “una comunitat solidària, que ha premiat la vinguda de l’Aquarius, i que aposta per la diversitat”. “Som gent diversa, som valencians, perquè treballem i vivim ací i volem al nostre poble; som valencians que sabem conviure en pau des de les diverses posicions polítiques i ideològiques però sabem posar-nos d’acord”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 20 =

sagunt a escena 2019
turismo salou