25n
25N
25N

Ribó: "És important que els tribunals actuen perquè València deixe d'estar associada a casos de corrupció"

Ribó: "És important que els tribunals actuen perquè València deixe d'estar associada a casos de corrupció"
23/11/2016 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha subratllat la importància que els tribunals actuen per a aclarir tots els dubtes i responsabilitats en el cas del presumpte blanqueig de capitals en el si del Grup Municipal Popular, “perquè València puga aparéixer ja com el que és en realitat: la capital de la bicicleta, la capital de l’alimentació, del running… i de tantes iniciatives que estem impulsant”.

Ribó ha realitzat estes manifestacions en resposta a les preguntes dels periodistes al fil de la compareixença ahir de l’exalcaldessa Rita Barberá davant del Tribunal Suprem. Davant de les afirmacions de l’anterior alcaldessa, que assegurava desconéixer qualsevol pràctica de finançament irregular, Joan Ribó ha apel·lat al sentit comú: “Com és possible que no sabera res una senyora que tenia una forma de dirigir l’Ajuntament absolutament personal, i que la tresorera del Grup Popular era una persona de la seua màxima confiança? Això no s’ho creu ningú”, ha afirmat l’alcalde.

Ribó ha assegurat, a més, que li crida l’atenció la manera de desviar tota la responsabilitat cap “als alfonsos”. “Jo no dic que no tinguen responsabilitat”, ha afirmat, “però és que ella coneixia perfectament les coses. Les coses no es feien si ella no en tenia coneixement, i no sols coneixement, sinó autorització i, inclús, direcció”. “Qualsevol persona que haja estat durant els anys que ella ha estat governant sap que res no es feia sense la seua autorització”, ha afegit.

L’alcalde ha conclòs expressant el seu convenciment que els tribunals “han de fer la seua tasca, i no tenim cap dubte que la faran. I és important que la facen”, ha afegit, “perquè és fonamental per a la ciutat que estes coses s’aclarisquen i que València aparega com el que és en realitat: la capital de l’alimentació, la capital de la bicicleta, la capital del running… la ciutat de la quantitat de coses positives que estem fent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + vint =