25n
25N
25N

Ribó en el tancament de campanya: "el pressentiment que tinc és molt bo perquè veig com reacciona la gent pel carrer cada dia"

L’alcalde de València i candidat per Compromís, Joan Ribó, ha tancat la campanya en el trinquet de Pelayo davant centenars de simpatitzants

Ribó en el tancament de campanya: "el pressentiment que tinc és molt bo perquè veig com reacciona la gent pel carrer cada dia"

L’alcalde de València i aspirant a revalidar l’alcaldia per Compromís, Joan Ribó, ha tancat campanya en el Trinquet de Pelayo de València en una tradicional festa amb simpatitzants i tot l’equip.

Acompanyat de tota la seua llista municipal i de la vicepresidenta en funcions, Mónica Oltra, i el candidat de Compromís per Europa, Jordi Sebastià, Joan Ribó ha valorat la intensa campanya electoral que acaba aquesta nit. Ribó ha agraït el treball de tots els que han treballat en la campanya. “Acabem la campanya des de la satisfacció que hem fet una gran campanya perquè ací hi ha moltíssima gent treballant i vull destacar el treball de tota la gent i de tots els companys que repartien en el metre, en l’estació fins als quals han organitzat la campanya, els que es preparen per a ser interventors” ha indicat Ribó.

D’altra banda, Ribó ha assenyalat que “a vegades em fa vergonya que se’m veja tant perquè realment és la gent i som un grup de gent que estem treballant perquè si no no s’entendria que tinguérem a la gent tan permeabilitzada en tots els pobles, barris i de tota la ciutat”.

Després de dues setmanes intenses, Ribó ha visitat tots els barris de València on ha pogut anar explicant el seu programa de futur per a la ciutat. Aquest mateix matí Ribó ha anunciat la seua aposta per noves “línies express” per als trajectes més utilitzats, així com millores significatives en el servei nocturn de l’EMT. “Hem fet una campanya de propostes molt concretes i molt determinades en tots els nivells, tots els dies i a les vesprades hem anat a tots els barris no solament ara en campanya si no des de fa més de dos anys que visitem sobretot per a escoltar-los”, comenta Ribó.

El candidat per Compromís, Joan Ribó, també ha volgut incidir que “ha sigut una campanya complicada, estranya, per un motiu. En aquesta campanya, no ha vingut cap alt dirigent dels partits, res més el senyor Casat un dia. No ha vingut ni el senyor Rivera, ni el senyor Iglesias ni el senyor Pedro Sánchez. Estic segur que no és perquè menyspreen a la ciutat de València algun altre motiu tindran. Tinc la sensació que els seus estudis electorals indiquen que el peix a València està molt venut i per això no val la pena vindre a pescar.”

Per a concloure, Ribó ha assegurat que “estem segurs que continuarà el Govern de la Nau i que ho liderarem”. “El pressentiment que tinc és molt bo perquè veig com reacciona la gent pel carrer cada dia. Compromís per primera vegada va guanyar a la ciutat de València en unes eleccions autonòmiques”.

L’alcalde de València ha animat a tots els valencians i les valencianes a omplir diumenge que ve les urnes de somriures. A pesar que totes les enquestes apunten a una reedició del govern de la Nau, Ribó ha insistit en la necessitat d’anar a votar per a garantir quatre nous anys de progrés.

Per part seua, el candidat de Compromís per Europa, Jordi Sebastià, ha assenyalat que “acabem una campanya intensa en la qual Compromís ha demostrat que la seua gent contínua mobilitzada malgrat tot el calendari electoral. Hem fet una campanya molt planificada lligada a l’interés local amb les eleccions europees mostrant a la gent la importància de tindre una representació valencianista, d’esquerres i verd”. En aquesta mateixa línia, ha explicat que “Compromís és l’únic que pot explicar aquesta conjunció d’esquerres, verda i valencianista i el fet de portar els temes valencians a les institucions europees”.

Quant a la campanya, Sebastià ha considerat que ha sigut una campanya molt intensa i molt productiva. “Cal fer molta pedagogia i crec que la gent comença a entendre que o estàs allí o encara que vulgues no podràs anar més endavant” explica el candidat de Compromís a les europees.

La vicepresidenta Mónica Oltra que ha acompanyat a Ribó en aquest tancament de campanya ha agraït a la premsa tot el seguiment. “Per al meu, ha sigut la campanya de gaudir malgrat el refredat i de la falta de veu, continuem tenint la mateixa força amb la mateixa il·lusió i donant suport a Jordi Sebastià i Joan Ribó i a tants candidats més”. “Estic convençuda que el 26 de maig tornarem a cantar el ché que bo alcalde Joan Ribó, les sensacions han sigut molt bones perquè a diferència de l’altra campanya en aquesta es respira un aire de llibertat, el vot de la por no jugarà un paper, i la gent votarà amb alegria i sempre és un bon dia per a Compromís”.

Aquest diumenge els valencians i les valencianes estan convocats a les urnes per a triar de nou a l’alcalde o alcaldessa de València. En 2015, la capital del Túria va viure un canvi històric després de 24 anys de governs de l’exalcaldessa Rita Barberá. En les passades eleccions autonòmiques que van suposar la renovació del Botànic, Compromís es va convertir en la fora més votada a la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + tres =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna
ruta massamagrell