25n
25N
25N

Ribó destaca que la fi del Pla d'Ajust permet crear una empresa mixta d'habitatge

Ribó destaca que la fi del Pla d'Ajust permet crear una empresa mixta d'habitatge
03/02/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha celebrat l’eixida del Pla d’Ajust, una vegada pagades els deutes “amb molta antelació”. Així, Ribó ha explicat que aquesta eixida permet que “ja no hàgem de dependre de Madrid”, per la qual cosa el consistori té “l’autonomia que la Constitució atorga”. En aquest sentit, Ribó ha expressat que aquest nou escenari podria permetre la creació d’una empresa público-privada d’habitatge per a “contindre la pujada dels preus de lloguer”.

L’alcalde de València ha fet aquestes declaracions durant la seua visita a la VII Mostra de Parcs Naturals, que s’ha instal·lat en la plaça de l’Ajuntament aquest diumenge, i a la qual també ha acudit el regidor responsable de Devesa-Albufera, Sergi Campillo. En referència al Pla d’Ajust, Ribó ha explicat que ara “l’Ajuntament té diverses possibilitats com a conseqüència d’haver fet una bona gestió econòmica”.

“El lloguer de l’habitatge està pujant molt. Cal contindre-ho” ha defensat Ribó. Així, ha destacat la possible creació d’una empresa mixta amb institucions privades, on el consistori aporte el sòl i la institució els recursos econòmics. “Abans no podíem, però ara que ja no estem en el Pla d’Ajust ja podem”, ha mantingut.

Durant la seua visita a la Mostra de la Marca Parcs Naturals, on 43 empreses han exposat els seus productes, Ribó ha destacat la “necessitat” que els Parcs Naturals siguen al seu torn, “llocs que conega la gent i que tinguen una sèrie d’utilitats de desenvolupament econòmic”. També ha remarcat “la importància que els valencians coneguen quins són aqueixos parcs”.

La fira, segons ha detallat l’edil Campillo, “posa en valor que hi ha moltes empreses que treballen en l’àmbit dels Parcs Naturals de manera respectuosa”. “Aquesta és una prova pràctica de quan parlem de canvi de model productiu. La conservació dels Parcs Naturals no és incompatible amb el desenvolupament econòmic de les entitats locals”, ha defensat.

Finalment, Ribó ha subratllat la “possibilitat turística” del parc de l’Albufera, situat a la ciutat de València, que de cara a la ciutat “és altíssima”. Ha explicat que els Parcs tenen “oportunitats molt àmplies, però s’ha de fer un tractament adequat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 14 =

bombers
CCCC
bombers