25n
25N
25N

Ribó: “Els Pressuposts Municipals del 2021 vetlen pels interessos de la ciutadania i atenen l’emergència generada per la pandémia”

Ribó: “Els Pressuposts Municipals del 2021 vetlen pels interessos de la ciutadania i atenen l’emergència generada per la pandémia”
02/11/2020 -

L’Ajuntament disposarà per a l’any 2021 d’un Pressupost “expansiu” per fer front a la crisi sanitària i les seues conseqüències socials i econòmiques. Ho ha anunciat hui l’alcalde de València, Joan Ribó, en parlar de l’acord del govern local per aprovar aquests comptes que, “desenvolupen el Pacte per la reconstrucció de la ciutat, un dels primers consensos que es va prendre en l’àmbit estatal amb el suport del govern local i un ample consens social i polític”.

“Com tots els anys l’equip del Rialto ha arribat a un acord amb el pressupost municipal”. En aquesta ocasió, “es tracta d’un acord robust que vetla pels interessos de la ciutat, des del plantejament d’un pressupost expansiu que presentarem detalladament més endavant”, ha anunciat l’alcalde en aclarir que els nous comptes seran els més alts en la història del consistori i “es basen en l’atenció a l’emergència econòmica i social derivada de la pandèmia, plantegen inversions als barris i dissenyen com fer front a la crisi en tots els seus aspectes, sanitari, social i econòmic”.

“A més, incorporem en aquest pressupost les accions acordades per afavorir la reconstrucció de la ciutat de València, en un pacte que va ser un dels primers adoptats per una administració arran de l’esmentada pandèmia, i això permetrà que els comptes de l’Ajuntament de València per a l’exercici 2021 no només siguen de govern, també de sectors importants de l’oposició”.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha ressaltat que la corporació ha decidit afrontar la crisi amb un increment de les partides destinades als servicis essencials. Per la seua part, el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, ha coincidit a destacar que “els grups de govern hem establit les bases d’un acord per comptar amb uns pressupostos expansius amb què puguem lluitar contra la pandèmia i reactivar l’economia de la ciutat”. Per això, ha continuat, “el que fem ara és una crida perquè tots els partits que donaren suport al marc de reconstrucció, tot i que no estan al govern, remen en la mateixa direcció”.

“És el moment de pensar més en la ciutat i deixar a banda les sigles polítiques”, ha asseverat Sanjuán, defensor de què les administracions no siguen covardes. “Aquesta crisi no es pot afrontar com la de l’any 2008. Hem de fer-ho d’una forma molt diferent. On abans hagué retallades ara hem d’incloure inversions”, ha afirmat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 6 =