25n
25N
25N

Ribó destaca que València és "una ciutat diversa amb llibertat plena d'estimar a qui cadascú vulga"

Ribó destaca que València és "una ciutat diversa amb llibertat plena d'estimar a qui cadascú vulga"
27/06/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha ressaltat en el marc de la celebració de l’Orgull 2020 que la capital del Túria és “una ciutat diversa, amb llibertat plena d’estimar a qui cadascú vulga”.

Ribó ha subratllat el suport de l’Ajuntament de València a la celebració de l’Orgull aquest diumenge, en la jornada de reivindicació de la igualtat de drets de les persones LGTBI. “Ens tornem a sumar a una celebració que, malgrat les circumstàncies, tornarà a ser una jornada reivindicativa i festiva”, ha assenyalat en un comunicat.

L’Ajuntament ha impulsat una campanya municipal ‘València: molt més que Clòtxina i Xufa’ amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTB+, amb l’objectiu d'”ajudar a superar discriminacions i estereotips i reflexionar sobre els drets de les persones trans i les limitacions que poden trobar”.

La campanya inclou una web, un circuit de cartells OPI, 2.000 cartells per a remetre a entitats i institucions, una playlist de música en Spotify i nou nous bancs a la ciutat pintats amb els colors de l’arc de Sant Martí en el pont de les Flors i la plaça Patraix. A més, circularan quatre autobusos de l’EMT amb les imatges de la campanya.

“De diferents maneres hem omplit de colors els carrers i autobusos de la ciutat, amb la campanya que hem llançat enguany, que posa el focus en les persones trans”, ha recordat Ribó.

L’alcalde ha destacat que, “encara hui, per desgràcia, en molts països les persones LGTBI pateixen discriminació institucional, en alguns casos penes de presó i pena de mort per la seua orientació sexual o identitat de gènere, la qual cosa constitueix una vulneració dels drets humans”.

Malgrat que les circumstàncies excepcionals per motiu de la pandèmia de la COVID-19 comporten una celebració diferent enguany, des de la Regidoria d’Igualtat s’ha posat en marxa la web www.valenciaorgullosa.com, que ha informat de les diferents activitats públiques o del tercer sector entorn d’aquesta celebració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + setze =

CCCC