25n
25N
25N

Ribó: "El taxi és un servici públic i volem donar-li la màxima protecció"

Ribó: "El taxi és un servici públic i volem donar-li la màxima protecció"
07/02/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat aquest matí que «el taxi és un servici públic i volem donar-li la màxima protecció, entenent que ha de conviure amb les noves plataformes, sense que aquestes envaïsquen les seues competències». El primer edil ha assegurat que l’Ajuntament aplicarà el decret en què treballa la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per regular el sector del taxi i de les VTC.

Entre les línies bàsiques del decret que prepara la Generalitat i que mantindrà el Consistori, Joan Ribó s’ha referit a l’establiment d’un període mínim de 15 minuts entre el moment de la sol·licitud del servici i el seu inici. Tampoc es permetrà que els vehicles de turisme amb conductor capten clients en la via pública, sinó que hauran de fer-ho exclusivament a través de l’aplicació de la plataforma a la qual pertanguen. L’objectiu és evitar conductes intrusives.

Són algunes de les mesures que es concretaran en la Mesa del Taxi impulsada per l’Ajuntament i la primera reunió de la qual es va celebrar fa a penes un mes. Les necessitats de transport de la ciutat de València, fan que «s’introduïsca algun aspecte addicional», ha explicat l’alcalde, com ara la prohibició que les VTC estacionen en les parades de taxi.

DIPLOMES EUROPASS

Ribó ha fet aquestes declaracions, a preguntes dels periodistes, després de l’acte de lliurament a l’Hemicicle municipal dels diplomes Europass a l’alumnat de l’IES Districte Marítim, IES Conselleria i el col·legi Sagrada Família-Patronato Juventud Obrera que ha participat en el projecte de mobilitat d’estudiants de formació professional ‘Young Employment Door’. El projecte, cofinançat pel programa Erasmus, ha permés a aquests jóvens, que preparen el grau mitjà de tècnic de conducció d’activitats esportives en la naturalesa, una estada en pràctiques de tres mesos a Irlanda, Irlanda del Nord i Malta.

El primer edil ha felicitat els xics i xiques beneficiaris «pel profit que heu tret d’una iniciativa concebuda per obrir una porta d’ocupació als jóvens i continuar combatent l’atur juvenil». Així mateix, ha subratllat la «importància de les professions especialitzades en temes turístics, entre d’elles el turisme de naturalesa, en una ciutat amb un creixement del turisme significatiu».

Certificados- Europass

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + deu =

bombers
Valencia activa