25n
25N
25N

Ribó veu "coses molt cridaneres" en la declaració de l'extreballadora de l'EMT

El primer edil creu que el declarat era “previsible”

Ribó veu "coses molt cridaneres" en la declaració de l'extreballadora de l'EMT
13/11/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat aquest dimecres que la declaració de l’exdirectora d’administració de l’EMT acomiadada el mes de setembre passat arran de l’estafa de 4 milions d’euros patida en la companyia pública, “era previsible en molts aspectes” i té la sensació que “hi ha coses molt cridaneres”.

L’extreballadora va defensar aquest dimarts en el Jutjat d’Instrucció número 18, on ha declarat com investigada pels fets, que ella és una “estafada més” i va assegurar no poder recordar amb quin motiu el presumpte estafador –un supòsit advocat d’una consultora que se l’havia identificat com Javier Parada– li havia demanat documents amb les signatures mancomunades de l’empresa.

“Jo no faig declaracions respecte a temes de contingut judicial”, ha dit, encara que ha apuntat que la seua declaració “en principi era molt previsible” i, per tant, “és una declaració totalment esperable”. “És l’única cosa que puc dir, que m’esperava pràcticament tot el que va dir”, ha agregat.

Preguntat per si s’esperarà que acabe la comissió de treball que investiga el frau per a cessar el secretari del consell d’administració de l’EMT, ha explicat que es va prendre una decisió en ple pel qual el Govern del Rialto es compromet a assumir les decisions que prenga aqueixa comissió.

“No sé quins seran, no estic en aqueixa comissió, si aqueixa comissió ho decidira, ho respectaríem. No puc dir ni que sí, ni que no, ni tot el contrari”, ha incidit.

Així, ha dit que encara que aquesta qüestió “no té res a veure amb el frau” es respectaran i compliran les decisions emanades d’aqueixa comissió, com també es farà en les qüestions d’auditoria i control per part del consistori, respecte al que ell ja està parlant amb els serveis corresponents “per a anar posant-les en marxa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =