25n
25N
25N

Ribó, "content" de tindre Falles encara que siguen "de forma reduïda"

Ribó, "content" de tindre Falles encara que siguen "de forma reduïda"
19/05/2021 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha mostrat aquest dimecres “content” que es poden celebrar les Falles de 2021 encara que “de forma reduïda” i ha considerat que això és “un indicador perfecte” que en aquesta ciutat i en la resta de la Comunitat Valenciana s’està “eixint del túnel” que suposa la pandèmia de la Covid-19.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa oferida per a presentar els projectes que el consistori plantejarà per a rebre finançament a través dels fons europeus de reconstrucció postcovid-19, preguntat pel programa de festejos per a les Falles 2021 aprovat aquest dimarts per la Junta Central Fallera (JCF).

Aquest programa, que es desenvoluparà de l’1 al 5 de setembre pròxims, inclou ‘Nit del Foc’ i ‘mascletades’ diàries repartides per tota la capital valenciana, ‘Nit de l’Albà’ en totes les comissions falleres, ofrena i ‘cremà’.

“Estic content que tinguem Falles encara que siga d’una forma reduïda. És un indicador perfecte que en aquesta comunitat estem eixint del túnel, amb totes les precaucions”, ha manifestat el primer edil, que ha demanat mantenir “totes les responsabilitats” per a continuar fent front a la pandèmia.

Joan Ribó ha recordat que abans del ple de la JCF d’aquest dimarts va tindre lloc fa uns dies una assemblea extraordinària de presidentes i presidents de falla en la qual es va aprovar, amb un 93,3 per cent, la proposta de celebrar les Falles de 2021 de l’1 al 5 de setembre.

El responsable municipal ha assenyalat que és “evident que no es poden fer totes les coses”, però ha destacat que “s’han prioritzat una sèrie de temes” per a poder desenvolupar actes com “la ‘plantà’, l’ofrena” i actes pirotècnics. “En aquests moments s’estan concretant a través d’un diàleg permanent amb els representants del món faller”, ha apuntat.

Després d’això, Ribó ha expressat la seua “satisfacció” en veure que “les coses s’estan fent dialogant sempre i amb una actitud molt positiva i molt responsable de tot el moviment faller”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − sis =