25n
25N
25N

Ribó confia que Galiana ho faça bé en festes i la Junta Central Fallera després de la renúncia de Fuset

Ribó confia que Galiana ho faça bé en festes i la Junta Central Fallera després de la renúncia de Fuset
27/02/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha mostrat la seua confiança que el regidor Carlos Galiana “el farà molt bé” en assumir la cartera de Cultura Festiva després de la renúncia temporal de Pere Fuset per l’obertura de judici oral per l’accident laboral mortal en el muntatge de les graderies dels concerts de Vivers de 2017.

Galiana assumeix tant Cultura Festiva com la presidència de la Junta Central Fallera (JCF) que ostentava Fuset, amb el que Ribó ha recordat que “tindrà més faena aquests dies” per la proximitat de les festes de Falles. “És molt treballador i no és nou en el món faller, el podrà suportar i l’ajudarem entre tots”, ha ressaltat als mitjans abans del ple municipal de febrer.

Per al traspàs oficial de carteres, el primer edil va signar aquest dijous el document d’Alcaldia que passarà aquest divendres per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València. “Estic segur que ho farà molt bé”, ha insistit sobre el també regidor de Comerç.

L’OPOSICIÓ DEMANA QUE GREZZI TAMBÉ RENUNCIE

Per part de l’oposició, la portaveu municipal del PP, Mª José Catalá, ha tornat a urgir al fet que el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi –també de Compromís– “abandone les seues funcions com Fuset” per la “imposició” en els projectes de conversió en zona de vianants, encara que cree que “seria molt idealista demanar que deixara l’acta”.

“Ací ningú deixa de cobrar el sou, però ja que cobraran el mateix que ens facen un favor als valencians i l’alcalde –Joan Ribó, Compromís– fique a Grezzi en el paquet de Fuset”, ha reclamat la ‘popular’.

En la mateixa línia, el portaveu de Cs, Fernando Giner, ha reiterat que “Fuset ha fet el correcte” i ha advertit del “paral·lelisme claríssim” amb la situació de Grezzi. “Que Sandra Gómez no diga el contrari, si segueix és perquè el PSPV l’està permetent: si està tan orgullosa de Fuset, que també ho estiga de Grezzi”, ha reptat a la vicealcaldessa i portaveu del PSPV.

De Vox, el regidor Vicente Montañez ha criticat que Grezzi parle del “cor de València” en els projectes de conversió en zona de vianants quan “suposarà la parada cardíaca i la mort del centre” del ‘cap i casal’. “Aquest govern torna a governar en favor de la ideologia”, ha denunciat, perquè encara que creu que “no és desficaciat convertir en zona de vianants el centre” ha de ser un projecte integral i participatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =