25n
25N
25N

Ribó celebra que, en breu, València puga tindre un pavelló esportiu i cultural «de primer ordre»

Joan Ribó ha anunciat hui que, a hores d’ara i per Registre d’Entrada, només consta la proposta del Pavelló Arena de Licampa 1617

Ribó celebra que, en breu, València puga tindre un pavelló esportiu i cultural «de primer ordre»
06/02/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat este matí que l’única proposta presentada, a hores d’ara i per Registre d’Entrada, al concurs públic obert per a contractar el projecte de construccio del nou pavelló esportiu i cultural de València, al barri de Quatre Carreres, ha sigut la de l’empresa Licampa 1617. Joan Ribó ha fet estes declaracions una volta conclós el període de 30 dies obert per a la licitació del projecte de construcció, conegut com a Pavelló Arena, «un equipament que permetrà el desenvolupament de multitud d’esdeveniments de primer ordre en la nostra ciutat, tant esportius com culturals».

L’alcalde ha explicat que, fins ara, «el cronograma funciona com un rellotge i el procés es desenvoluparà en els terminis previstos». «En estos moments, l’esmentada empresa és l’única que ha presentat una opció, que és important amb un pressupost de 220 milions d’euros i una proposta de 15.600 localitats d’aforament per a esdeveniments esportius i de 18.600 per a concerts musicals, una iniciativa ambiciosa, que projecta un equipament que no hi ha a esta ciutat i del qual podrem gaudir en un termini breu».

Tot això, ha remarcat l’alcalde, «sense perjuí que algun interessat haja presentat en temps i forma una proposta per alguna de les altres vies que preveu la llei (correus, representacions diplomàtiques, registres d’altres administracions, etc.). Una situació que igualment es faria pública en conéixer-se».

De no caviar les coses, la societat patrimonial Licampa 1617 seria la responsable del disseny del pavelló esportiu multiús que s’alçarà en una parcel·la de propietat municipal que recau als carrers d’Àngel Villena, Bomber Ramon Duart i Antonio Ferrandis.

Segons este projecte, i tal com ha recordat l’alcalde, l’empresa interessada preveu invertir vora 220 milions d’euros «per a fer realitat unes instal·lacions amb un aforament de 15.600 localitats per a esdeveniments esportius i 18.600 per a concerts musicals». El recinte, que s’alçarà sobre una parcel·la de 21.000 metres quadrats, vol comptar amb una superfície total construïda d’aproximadament 47.000 metres quadrats.

En donar compte d’este projecte, impulsat per la iniciativa privada, l’alcalde ha recordat la voluntad municipal de comptar amb unes instal·lacins d’estes característiques, i s’ha fet ressò de l’acord plenari, adoptat per unanimitat, per donar suport a la iniciativa de construcció i explotació d’un pavelló esportiu multiús en esta parcel·la de propietat municipal.

Després d’esta decisió, «l’Ajuntament ha seguit els procediments administratius que contempla la normativa vigent». Així, ha explicat l’alcalde, «s’ha revisat i adequat el planejament de la zona, així com el procés de concessió demanial, segons les lleis d’urbanisme i patrimonials de les entitats locals».

Els pròxims passos a donar, consisteixen en l’elaboració, per part de l’Ajuntament, del plec de condicions que ha de regular la concessió i que, si és del seu interés, l’empresa ha de valorar i acceptar. Uns plecs que atendran al que marca la legislació i a l’interés general de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − un =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus