25n
25N
25N

Ribó arranca campanya amb tot el comboi dels veïns al crit de "Jo amb Ribó"

L’alcalde de València va estar acompanyat de la Vicepresidenta en funcions, Mónica Oltra, del candidat a les europees Jordi Sebastià i de tota la llista municipal a l’Ajuntament

Ribó arranca campanya amb tot el comboi dels veïns al crit de "Jo amb Ribó"
10/05/2019 -

Compromís ha arrancat la campanya de les eleccions municipals amb un gran sopar amb veïns i veïnes i els rostres més potents de la coalició. La vicepresidenta en funcions, Mónica Oltra, ha acompanyat al candidat per Compromís i actual alcalde, Joan Ribó, en l’inici de la campanya. Al costat de tots els rostres que formen part de la llista municipal, veïns i veïns al crit de “jo amb Ribó” ha fet “comboi” en aquest inici de campanya que va convertir a la coalició en la força més votada a la ciutat de València en les eleccions autonòmiques del passat 28 d’abril.

El candidat per Compromís, Joan Ribó, ha destacat que “comencem la campanya electoral de les municipals i les europees aquesta nit i la comencem amb alegria i en una idea molt clara. Volem una València de progrés i mirant cap avant. En aquestes eleccions hi ha un gran dilema mirar cap avant, cap al futur o mirar cap al passat, si veieu determinats plantejaments, es pot mirar cap endarrere i desfer coses”.

En aqueix sentit, Ribó ha assenyalat que “considerem que cal mirar cap a una València de futur, de principis perquè és fonamental plantejar-nos una sèrie de principis fonamentals: solidaritat, eficàcia, igualtat, diversitat, una sèrie d’elements que València ha deixat d’estar en el mapa de la corrupció per a ser una ciutat preciosa, que està en el mapa i reivindica per coses com la solidaritat en l’Aquarius, l’alimentació com la capital mundial de l’alimentació i per moltes coses més”.

De la mateixa manera, el candidat per Compromís per a revalidar l’alcaldia ha volgut insistir que “és un plantejament d’idees, de futur, d’il·lusió, no tenim por a ningú, a cap partit. El que plantegem als valencians i valencianes és un projecte d’il·lusió, és una ciutat que siga referència pels seus principis.”.

També i amb l’última enquesta del Cis, Ribó ha destacat que “la campanya l’encarem no amb una enquesta sinó amb el resultat de les urnes del passat 28 d’abril que els vots de Compromís es van multiplicar el mateix dia per 2.7. Per això, encarem la campanya sabent que els valencians han valorat la labor del Govern de la Nau en general i en particular de Compromís com a grup que ha dirigit aquest grup. El govern de la Nau el reeditarem, som una formació política que sap governar i sap treballar una coalició, a vegades ens ha costat una mica més però sempre hem sigut la ciutat que hem votat els pressupostos.”

Per part seua, el candidat de Compromís per Europa, Jordi Sebastià, ha assenyalat que en el programa de Compromís s’inclou com a dia festiu est en particular com a dia d’Europa. Així mateix, ha afegit que “nosaltres encarem l’alegria i la il·lusió que continuarem sent la veu dels valencians i denunciant la política neoliberal en les institucions europees del PP, CS i PSOE”. De la mateixa manera, ha explicat que “el nostre paper és defensar els interessos valencians com l’entrada de productes d’altres països que no respecten els productes valencians, que siga prioritari el corredor mediterrani i en el nostre grup, serem el grup que impedirà que es forme aqueixa gran coalició neoliberal”.

La Vicepresidenta en funcions Mónica Oltra ha volgut destacar que “en Compromís encarem amb il·lusió aqueixa campanya per a dues institucions per un costat de la institució més pròxima com són els ajuntaments i també la més llunyana com el Parlament europeu on es decideixen coses que afecten els veïns com la política agrària comuna.” Oltra reivindica la labor de la política perquè “el centre de la política ha de ser les persones i la política ha de ser una eina útil”. Així mateix, Oltra ha assenyalat que “el resultat de les eleccions autonòmiques a la ciutat de València ha sigut un bon resultat perquè Joan Ribó siga alcalde de València” Jo amb Ribó crec que és el millor lema de tots i és el millor alcalde que pot tindre aquesta ciutat que ha reduït el deute a meitat, i tots els dies de la vida”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 6 =

museo prehistoria