25n
Orgull
Orgull

Ribó afirma que es complirà la decisió del TS sobre la ZAS de Russafa però matisa que és prompte per a dir com

Ribó afirma que es complirà la decisió del TS sobre la ZAS de Russafa però matisa que és prompte per a dir com
28/06/2021 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat aquest dilluns que l’Ajuntament complirà la decisió del Tribunal Suprem (TS) que ha confirmat la Zona Acústicament Saturada (ZAS) de Russafa, però ha matisat que és “prompte” per a dir “com” es farà.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera després de reunir-se al costat de l’edil de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, amb representants d’aquesta entitat, de la Interagrupación de Falles de València i de Juntes Locals, preguntat per aquesta decisió del Suprem.

La secció primera de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Suprem ha confirmat la Zona Acústicament Saturada del barri valencià de Russafa després d’inadmetre el recurs de cassació interposat per la Federació Empresarial d’Hostaleria de València.

A partir d’aquesta sentència, el consistori haurà d’iniciar el procediment de declaració de Russafa com ZAS promogut per l’associació Russafa Descansa.

“Hi ha una sentència judicial. Haurem de treballar aquest tema per a veure com l’hem de desenvolupar”, ha indicat el primer edil. Ha comentat que aquesta resolució es va conéixer divendres passat i que no ha estudiat amb la regidoria corresponent “com abordarem aquest tema”.

“Evidentment, ho hem d’abordar. És una sentència del Suprem i les sentències del Suprem les hem de complir. És clar que la complirem”, ha insistit el responsable municipal.

No obstant això, Joan Ribó ha manifestat que encara “és una mica prompte” per a dir com s’aplicarà el recollit en aquesta decisió de l’Alt Tribunal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − nou =