25n
25N
25N

Ribó sobre les Falles: "La voluntat, si és possible, és seguir avant amb totes les restriccions necessàries"

arxiu

Ribó sobre les Falles: "La voluntat, si és possible, és seguir avant amb totes les restriccions necessàries"
26/10/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat aquest dilluns, preguntat per la celebració de les Falles de 2021 després de la declaració d’un nou estat d’alarma per a frenar la Covid-19, que “la voluntat” del consistori, “si és possible”, és dur a terme els actes que puguen tindre lloc “amb totes les restriccions que siguen necessàries”.

“Tot allò que puguem fer, respectant escrupolosament les normes, crec que ho hem de fer”, ha apuntat. No obstant això, ha indicat que aquesta és una qüestió que no es pot “contestar encara” amb tota la certesa perquè “depén de l’evolució” de la pandèmia.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de presentar al costat del vicepresident segon del Consell i titular d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, el concurs del projecte pilot per a construir habitatge públic en un solar de la ciutat.

“Jo crec que no, però en aquests moments veurem”, ha respost el primer edil preguntat per si el nou estat d’alarma fa impossibles les Falles. “Les Falles estan a quatre mesos i mig de distància. Crec que és una pregunta que en aquests moments no podem contestar encara, depén de l’evolució”, ha agregat.

A continuació, Joan Ribó ha plantejat “una reflexió general”, com la feta “l’altre dia amb el teatre”, i ha defensat la possibilitat de realitzar els actes fallers que es puguen fer atenent les normes establides per a evitar contagis de Covid-19.

“Tot allò que puguem fer respectant escrupolosament les normes, crec que ho hem de fer. No ens podem quedar asseguts esperant que passe tot. Allò que es puga fer, crec que s’ha de fer”, ha exposat.

Ribó ha reiterat que caldrà veure “com evoluciona” la crisi sanitària però ha ressaltat que “la voluntat, si és possible, és tirar avant –la festa fallera– amb totes les restriccions que siguen necessàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 6 =