25n
25N
25N

Ribó advoca per fer les obres del Palau de la Música al més prompte possible

Ribó advoca per fer les obres del Palau de la Música al més prompte possible
06/02/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat aquest dijous que les obres del Palau de la Música de la ciutat s’han de fer “al més prompte possible” i ha demanat que no es posen “bastons a les rodes”. “Crec que s’han de fer al més prompte possible però alhora he de dir que s’ha de posar el mínim de bastons a les rodes perquè les coses puguen avançar com més de pressa millor”, ha exposat.

Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera després de rebre a l’Ajuntament a una representació de dones represaliades durant el Franquisme, preguntat per les crítiques fetes per alguns arquitectes respecte a la duració de les obres del recinte musical, estimada en tres anys, i per si podria reduir-se.

“Em perdonaràs que em somriga perquè també hi ha arquitectes que ens presenten recursos i ens fan retardar com a mínim tres mesos més l’execució de les obres”, ha afirmat el primer edil després de formular-li la pregunta. Així, ha apostat per escometre i concloure eixos treballs “al més prompte possible” i ha demanat que no es posen “bastons a les rodes”.

El responsable municipal s’ha mostrat disposat a “treballar” en les qüestions que sorgisquen i a “arribar a acords amb el Col·legi d’Arquitectes, d’Enginyers o d’Arquitectes Tècnics com estem fent” però ha precisat després d’això que el que no li agrada és “que se’ns posen bastons a les rodes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig