25n
25N
25N

Riba-roja reparteix 7.660 quilos d'aliments a prop de 600 persones vulnerables

Riba-roja reparteix 7.660 quilos d'aliments a prop de 600 persones vulnerables
14/04/2020 -

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria (València) ha repartit durant aquests últims dies un total de 7.660 quilos d’aliments entre les 110 famílies més vulnerables de la localitat, prop de 600 persones, amb l’objectiu de cobrir les necessitats bàsiques de la població.

Les famílies beneficiares d’aquest programa alimentari compleixen els requisits recollits en la normativa municipal per a accedir a aquest, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Els aliments es reparteixen en lots que estan compostos a base de productes no peribles com a llet, pasta, galetes, llegums, sucs, arrossos, cereals, llandes de conserves i una sèrie de matèries que es poden mantenir emmagatzemats en l’habitatge sense que perden les seues propietats. Altres productes que s’afigen són l’oli d’oliva, les fruites en conserves o els potets infantils de fruita o pollastre.

Aquesta iniciativa està inclosa en el programa d’ajuda alimentària a les persones més desfavorides del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació a través del Fons d’Ajudes Europea per a les persones més desfavorides.

Aquest organisme s’encarrega del repartiment d’aliments i productes de caràcter bàsic a les famílies més vulnerables de tota Espanya, amb l’ajuda de Creu Roja Espanyola.

L’organització del repartiment se cenyeix als criteris més estrictes de confidencialitat, higiene i discreció per a garantir en tot moment que no s’incórrega en cap problema sanitari amb les mesures de distància i aïllament, amb intervals de quasi mitja hora entre el repartiment a cadascuna de les famílies de Riba-roja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + setze =

CCCC
torrent