25n
25N
25N

Els Reis Mags acosten la il·lusió i els regals als hospitals de la Comunitat Valenciana

Els Reis Mags acosten la il·lusió i els regals als hospitals de la Comunitat Valenciana
06/01/2019 -

Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient han visitat aquest matí als pacients ingressats als hospitals de la Comunitat Valenciana i han entregat personalment els seus regals a xiquets i persones majors, en una visita que s’emmarca dins del programa d’activitats nadalenques dels hospitals valencians.

Aquesta peculiar “cavalcada” té per objectiu “fer més suportable l’estada de petits i grans celebrant amb ells el dia de Reis”, segons ha assegurat la Generalitat en un comunicat.

Així, els mags han visitat les àrees pediàtriques, on han obsequiat als xicotets amb regals adaptats a les seues edats, “perquè obliden, per un moment, que romanen ingressats”. De la mateixa manera, els més majors també han rebut la visita de les seues majestats.

En concret, el divendres 4 ja van donar començament el seu màgic recorregut als hospitals de Sagunt i General d’Elx. El dissabte dia 5 van visitar als pacients ingressats als hospitals General de Castelló i La Ribera, procedents de la cavalcada amb cotxes d’època que organitza l’Ajuntament d’Alzira.

A València la visita ha tingut lloc durant el transcurs d’aquest matí, quan els reis han visitat els hospitals La Fe, General de València, Doctor Peset, Clínic, així com l’hospital de Gandia.

A l’hospital La Fe, els mateixos Reis Mags que van repartir caramels en la cavalcada organitzada per l’Ajuntament de València, han repartit personalment els regals tant als pacients més xicotets com als adults ingressats en les diferents àrees de l’hospital, així com en els serveis d’Oncologia, Hematologia, Psiquiatria i Unitat de Trastorns de l’Alimentació, entre altres.

Els Reis Mags de la Falla Mercat de Castella han visitat com cada any als xiquets hospitalitzats de l’Hospital General de València per a entregar-los joguets i xarrar amb ells i les seues famílies. Fa més de dues dècades que aquesta falla organitza una visita a la sala de Pediatria de l’hospital per a sorprendre i animar els xiquets que no han pogut passar la nit de Reis a casa.

Per part seua, a l’hospital Doctor Peset, la comitiva dels reis d’Orient ha desfilat pels Serveis de Pediatria, Maternitat i Urgències Pediàtriques. A l’hospital Clínic, després de la seua tradicional visita a la cuina per a degustar el típic “tortell de reis” amb xocolate, han recorregut els Serveis de Pediatria, Nounats, UCI Pediàtrica i Urgències Pediàtriques.

A Alacant, aquest diumenge han començat la seua visita a l’hospital General d’Alacant per a continuar a l’hospital Sant Joan on han posat punt final al calendari d’actes nadalencs. Aquest acte és possible gràcies a la desinteressada col·laboració de la Junta de Penyes de Sant Joan d’Alacant i l’Associació de Pensionistes, que porten anys “contribuint a alegrar als xiquets que passen aquest dia tan assenyalat a l’hospital”.

Els hospitals de la Plana i Vinaròs també han comptat amb l’arribada de SSMM d’Orient a partir de les 10.00 hores d’aquest diumenge per a alegrar l’estada de petits i grans.

Així mateix, els Reis Mags d’Orient també han visitat aquest diumenge l’Hospital de Dénia on la comitiva ha saludat a les autoritats sanitàries, per a després començar la visita als pacients ingressats a l’Hospital.

Els Reis Mags han visitat la planta d’Hospitalització de Pediatria i Maternitat, on han obsequiat amb regals als més xicotets. També han fet parada en el Servei d’Urgències per a saludar i oferir presents tant a pacients com professionals, ha indicat el centre mèdic en un comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − sis =