25n
Orgull
Orgull

La revista La Terreta de Massanassa recupera la seua edició

La revista La Terreta de Massanassa recupera la seua edició
28/06/2021 -

La revista Festiva i Literària La Terreta de Massanassa ha tornat a veure la llum. La centenària publicació és un símbol de les festes de Sant Joan en Honor al Santíssim Crist de la Vida de Massanassa i testimoni de l’esdevenir de la localitat des de 1917.

Amb més de 100 anys d’història, únicament en dues ocasions ha deixat d’editar-se, durant la Guerra Civil i l’any passat, a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, i enguany ha tornat juntament amb el vídeo documental “Massanassa Viva”. Tots els veïns i veïnes de Massanassa poden recollir un exemplar al costat del DVD, a la Biblioteca Pública i a l’Ajuntament, en horari de 10.00 a 14.00 hores.

L’alcalde de Massanassa, Paco Comes, ha explicat que “enguany, encara que sense festes, hem pensat que era important publicar La Terreta per tot el valor sentimental, històric i social que la revista degana del nostre poble aporta a tots els veïns i veïnes”.

La Terreta pren anualment el pols a la vida social, econòmica, política i associativa de la localitat, ja que en les seues pàgines s’inclouen escrits d’anàlisis, d’investigació, etnològics i d’actualitat, i també col·laboracions de les entitats locals de Massanassa.

Donatiu d’un euro

En la programació festiva de Sant Joan en Honor al Santíssim Crist de la Vida sempre s’inclou un acte solidari a benefici de les entitats benèfiques locals, per la qual cosa enguany, l’adquisició de la revista La Terreta inclou el donatiu d’un euro per al programa “Massanassa Solidària”.

Enguany la programació festiva ha sigut suspesa, encara que s’han mantingut el tradicional concert de Sant Joan de la Banda de Música del CIMM i la Missa del 24 de juny, dia gran de la localitat, que han sigut retransmesos per les xarxes socials de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =