25n
25N
25N

La revista El Granerer repassa els 50 anys d'història des de la creació de la figura de la fallera major a Torrent

A la Gala de la Cultura, a més de presentar-se la revista oficial de Falles, les falleres majors de Torrent i les de cada comissió van realitzar el tradicional intercanvi de fotografies

La revista El Granerer repassa els 50 anys d'història des de la creació de la figura de la fallera major a Torrent
09/03/2020 -

Escalfant motors per al que serà la setmana gran de les Falles de Torrent, el divendres de vesprada la sala d’actes de l’ajuntament va acollir la Gala Literària de Junta Local Fallera, on es va presentar El Granerer 2020, la revista oficial de les festes falleres de la capital de l’Horta Sud. L’esperada publicació mostra fotografies de les falleres majors de Torrent, Alicia Pallardó i Sandra Peris, les seues corts d’honor, i els i les representants de cada comissió fallera.

L’acte es va iniciar amb l’actuació musical de la torrentina Alba Carmona, que amb la seua guitarra va interpretar el tema “Beneït març”. Es tracta d’una cançó sobre les falles i el sentiment que tenen els fallers i falleres per la seua festa. Després de la interpretació musical, va arribar el moment de descobrir la portada del Granerer, que enguany presenta la figura d’un “granerer” fent una escombra al carrer Sant Tomàs.

Les falleres majors de Torrent i les seues respectives corts, a més de l’alcalde Jesús Ros, i el regidor de Falles, Pascual Martínez, van ser els primers a tenir un exemplar de la revista, que en aquesta edició inclou un article dedicat al 50 aniversari de la figura de la fallera major en el municipi. D’aquesta manera, la Comissió d’Estudis Fallers Torrentins ha fet un repàs a través de fotografies i text de la història de les màximes representants de les Falles, des de Mª Carmen Fernández Cubes (1971) fins a Alicia Pallardó (2020). A més, igual que l’any passat, s’ha dissenyat una edició de butxaca per a poder consultar el programa en qualsevol lloc.

Igualment, durant l’esdeveniment també es va realitzar el tradicional intercanvi de fotografies. Així, les màximes representants, Alicia i Sandra, van intercanviar les seues fotos amb les falleres majors de les 29 comissions de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − dos =