caixa popular

Comencen les obres de reurbanització de la segona fase del Cabanyal-Canyamelar

Comencen les obres de reurbanització de la segona fase del Cabanyal-Canyamelar
23/05/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat que demà dimecres, dia 24, comencen les obres de reurbanització dels carrers de la Barraca, de la Reina i del Dr. Lluch, en el tram comprés entre el carrer dels Pescadors i l’avinguda dels Tarongers. Es tracta del segon dels tres projectes d’urbanització del Pla Confiança. Ha sigut adjudicat a BECSA SAU per un import d’1.427.114 euros, la qual cosa suposa una baixa del 42,35% respecte de l’import de licitació de 2.475.480 euros. El termini d’execució és de 22 setmanes, per la qual cosa l’obra estarà finalitzada en 2017.

El projecte suposa la reurbanització dels carrers de la Barraca, de la Reina i del Dr. Lluch, en el tram delimitat pel carrer dels Pescadors i l’avinguda dels Tarongers, així com els carrers de Mossén Planells i del Pintor Ferrandis entre la Barraca i Doctor Lluch. Inclou la remodelació i ampliació de les voreres existents, renovació dels aparcaments amb paviment de formigó, renovació de xarxes d’enllumenat i sanejament, així com millora i reforç del paviment existent en les calçades utilitzant microaglomerat fonoabsorbent, amb la finalitat de disminuir la contaminació acústica. També es col·locarà arbrat en els dits carrers.

De seguida començaran les obres de la tercera fase, que inclou l’avinguda del Mediterrani. A més, hi ha en tràmit els que es realitzaran amb càrrec a l’ARRU per un import d’1,8 milions d’euros, i els del nou Pla Confiança per un import de 2 milions d’euros, així com altres actuacions amb càrrec a l’EDUSI amb subvenció europea.

Tal com ha manifestat Sarrià, “amb tots aquests projectes el Cabanyal-Canyamelar recuperarà la dignitat que mereix. Tot açò, juntament amb la rehabilitació d’edificis i les llicències d’obra nova, faran de la regeneració del barri una realitat”.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats