caixa popular

Reunions a les Juntes de Districte per explicar qüestions de neteja, parcs i jardins

Reunions a les Juntes de Districte per explicar qüestions de neteja, parcs i jardins
07/06/2017 -

La Junta Municipal de Districte d’Abastos ha acollit la primera de les set reunions que la regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids i Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha programat per explicar al veïnat qüestions relacionades amb la neteja als diversos barris de la ciutat i amb els parcs i jardins.

“Volem que el veïnat tinga un tracte directe amb els seus representants públics, i en temes molt visibles com la neteja dels carrers i els temes relacionats amb els parcs i jardins dels nostres barris vull donar-los en persona totes les explicacions que calguen sobre les programacions i les millores que estem implementant”, ha explicat Soriano.

En la primera trobada, on també ha estat present la regidora Consol Castillo com a presidenta de la Junta Municipal de Districte d’Abastos, Soriano ha explicat que la zona d’esplai per a gossos que s’ha de construir dins del complex d’Abastos es troba en l’últim tràmit administratiu previ al de Contractació. A més, ha resolt els dubtes i ha respost totes les preguntes sobre neteja que han formulat els veïns i les veïnes d’eixe districte i els ha informat de la inclusió en les auditories municipals periòdiques del volum d’excrements de gossos als carrers i als jardins. També ha explicat la programació de poda i els criteris que se segueixen per prioritzar unes intervencions abans que unes altres, com ara el de la seguretat de la ciutadania.

Soriano ha destacat la retroalimentació directa en aquest tipus de reunions amb el veïnat i ha avançat que n’hi haurà sis més en les pròximes setmanes: el dia 20, a Exposició; el 21, al Marítim; el 22, en Trànsits; el 27, a Patraix; el 28, a Russafa, i el 5 de juliol tancarà la ronda en Ciutat Vella.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + dotze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats