25n
25N
25N

Jesús Ros es reuneix amb la societat civil per a sumar propostes al programa electoral

“Volem una ciutat que siga per a tots i totes, per això les vostres aportacions són tan importants a l’hora de presentar un projecte sòlid, responsable, progressista per a la nostra ciutat.”

Jesús Ros es reuneix amb la societat civil per a sumar propostes al programa electoral
29/01/2019 -

Al llarg d’aquestes dues últimes setmanes, el candidat a l’alcaldia de Torrent, Jesús Ros, ha mantingut diferents reunions amb la finalitat de recollir les opinions i propostes dels representants d’associacions i col·lectius representants de la societat civil de la nostra ciutat.

El dia 15 de gener es va realitzar el primer de les trobades amb els representants de les entitats festives i culturals. El 17 va ser el torn de parlar d’Educació amb directors i representants de les AMPAS. El 22 la trobada va ser sobre Benestar Social, amb la presència de les associacions i ONG’s. El 23 del sector econòmic, representat per comerciants i empresaris. El dia 24 va tindre lloc la reunió amb els responsables de clubs esportius, i en la vesprada d’ahir 28 de gener es va realitzar l’últim de les trobades que va parlar de la participació ciutadana, amb la presència d’associacions veïnals, mediambientals i els col·lectius defensors de la igualtat.

Després d’aquestes trobades, el candidat a l’alcaldia, Jesús Ros, es va comprometre, a recollir les propostes realitzades per a configurar el programa electoral amb el qual els socialistes es presentaran a les eleccions municipals. “Volem una ciutat que siga per a tots i totes, per això les vostres aportacions són tan importants a l’hora de presentar un projecte sòlid, responsable, progressista per a la nostra ciutat.”

El pròxim dia 31 acabarà aquesta primera presa de contacte amb un acte informatiu que tindrà lloc a la Casa de la Cultura, per a fer un balanç de les propostes recollides en les diferents trobades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − 3 =

museo prehistoria