25n
Orgull
Orgull

Puig i Oltra es reuneixen una setmana després de la polèmica per la comissaria de violència de gènere i el CPFF

Puig i Oltra es reuneixen una setmana després de la polèmica per la comissaria de violència de gènere i el CPFF
29/08/2018 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, estan mantenint una reunió aquest dimecres, quan es compleix una setmana de la polèmica generada pel vot favorable del Consell a l’objectiu de dèficit en el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) i per l’anunci de la Conselleria de Justícia de la creació d’una comissaria especialitzada en violència de gènere en la Ciutat de la Justícia de València.

La trobada entre tots dos s’ha produït finalment en el Palau de la Generalitat després que el diumenge no pogueren coincidir en la celebració del Sexenni a Morella, com esperava la vicepresidenta, atés que Puig tenia programat amb anterioritat un viatge.

Dimecres passat el vot del Consell en el CPFF va provocar malestar en Compromís i la vicepresidenta retrac que es va tractar d’una decisió unilateral que no se’ls havia comunicat per endavant i, a més, no suposava una “reparació singular” per a la Comunitat.

A més, Oltra va llançar un tuit en el qual criticava la comissaria anunciada per la consellera de Justícia, Gabriela Bravo. Segons va escriure llavors, li resultava “incomprensible” i se li escapaven les raons per les quals “la consellera de Justícia no coneix les seues competències ni les alienes i se salta a la torera el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista”. “No tinc paraules, o em sobren i me les calle”, va afegir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + setze =