25n
25N
25N

Reunió del govern de Paiporta per a analitzar l'evolució de la pandèmia al poble

Reunió del govern de Paiporta per a analitzar l'evolució de la pandèmia al poble
03/11/2020 -

El govern de Paiporta s’ha reunit aquest dimarts de matí amb l’objectiu d’analitzar l’evolució de la pandèmia al poble i anticipar algunes mesures que es podrien prendre en funció de com avancen els esdeveniments en els pròxims dies.

La principal prioritat en el moment actual és, a més de salvaguardar la salut de la població, mantenir l’activitat lectiva dels centres educatius, que s’han demostrat com a llocs segurs gràcies a la bona tasca dels equips docents i la comunitat educativa en el seu conjunt.

A més, de moment, s’ha optat per no tancar jocs infantils, parcs i jardins, ja que les activitats a l’aire lliure comporten menys risc, sempre que es respecten les mesures de distanciament, l’ús de la mascareta i la higiene de mans.

Al mateix temps, també s’ha decidit incrementar la labor preventiva i de conscienciació de la Policia Local a l’hora de fer complir les mesures, a les que s’ha de sumar la restricció de la mobilitat entre les 00:00 i les 6.00 hores i els límits d’aforament als bars i les terrasses, on també s’ha de respectar la distància.

L’Ajuntament de Paiporta té previst un pla de teletreball per si s’adoptaren mesures més restrictives de banda de les autoritats sanitàries competents, que s’executaria amb l’objectiu que no s’aturen els serveis essencials que presta a la ciutadania. En aquest sentit, tot està a punt perquè el consistori no pare en cas d’endurir-se les mesures que, en qualsevol cas, depenen de la Conselleria de Sanitat.

D’altra banda, s’ha decidit que, en el moment actual, es manté la programació cultural i esportiva, així com altres activitats municipals, sempre amb un compliment estricte i rigorós de les mesures de seguretat i els límits d’aforament. L’Auditori ja ha reduït l’aforament dels actes de la programació al 50% i ha modificat els horaris d’alguns espectacles per a adaptar-se a la restricció nocturna de la mobilitat.

El govern de Paiporta fa un seguiment diari de les xifres d’incidència de la pandèmia al poble, i manté un contacte estret i constant amb el Centre de Salut per tal de tindre coneixement de primera mà de qualsevol situació sobrevinguda que poguera obligar a modificar les mesures adoptades fins ara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =