25n
25N
25N

El regidor d’Educació manté una reunió informativa sobre el Pla Edificant amb representants de les AMPES

Actualment hi ha tres centres educatius amb actuacions projectades dins del Pla Edificant en el municipi

El regidor d’Educació manté una reunió informativa sobre el Pla Edificant amb representants de les AMPES
06/03/2020 -

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Paiporta, Alejandro Sánchez, ha mantingut recentment una reunió a la seu de la regidoria, al Xalet de Català, amb representants dels AMPES de Paiporta per informar-los de la marxa del Pla Edificant als centres educatius de la localitat pendents d’aquesta actuació.

A Paiporta hi ha previstes de moment actuacions tant al CEIP Jaume I com a l’IES La Sénia i al CEIP L’Horta. Al CEIP Jaume I s’invertiran 1’5 milions d’euros per tal de fer millores en matèria d’accessibilitat, seguretat i condicionament interior i exterior del centre. En concret, la inversió total serà d’1.526.049,73 euros destinats a una remodelació integral dels banys, la impermeabilització de la coberta, un ascensor per fer-lo accessible, serralleria o millora de la fusteria exterior i interior. El projecte es troba actualment en procés de redacció.

Una altra actuació dins del Pla Edificant és la renovació de l’IES La Sénia que, gràcies a l’interés i tasca de negociació i afany de la corporació municipal, finalment comptarà amb un nou edifici. “Des de l’Ajuntament hem consensuat amb el centre les seues necessitats d’espai i ja li hem fet arribar a la Conselleria d’Educació la nostra proposta”, afirma el regidor.

Quant al CEIP l’Horta, des de l’Ajuntament ja s’ha demanat a Conselleria l’adhesió del centre al Pla Edificant per tal de fer la reforma integral del col·legi. “L’educació dels menuts i menudes de Paiporta és una de les nostres principals preocupacions i ocupacions, i per això apostem per una educació pública i de qualitat”, ha matisat.

En la trobada Sánchez ha donat informació de primera mà i precisa als representants dels AMPES dels tres centres, per tal de posar al corrent també a les famílies de l’avanç del Pla. “Volem mantenir un diàleg fluid i constant amb la comunitat educativa i també amb les famílies per tal de tindre en compte les segues inquietuds i necessitats en tot aquest procés”, ha matisat el regidor d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =