25n
25N
25N

"Total coincidència" en la primera reunió entre Generalitat i la Ministra d'Educació

"Total coincidència" en la primera reunió entre Generalitat i la Ministra d'Educació
03/02/2020 -

La ministra d’Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, i el conseller d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, han manifestat la seua “total coincidència” en polítiques educatives després de mantindre una reunió “cordial i eficient” aquest dilluns en la seu del Ministeri a Madrid.

Durant la trobada, Celaá i Marzà han abordat “la implantació progressiva” de l’educació infantil de 0 a 3 anys, “començant per aquells col·lectius vulnerables”, segons la ministra, així com de l’increment de l’oferta de la Formació Professional i les polítiques contra la “segregació escolar”, ha detallat Celaá als mitjans després de la reunió.

Celaá també ha destacat el “treball excel·lent” que realitza la Generalitat Valenciana en l’àmbit educatiu, i ha celebrat les trobades entre el Ministeri i els responsables d’Educació de les comunitats autònomes que va iniciar la setmana passada en rebre al conseller andalús Javier Imbroda. “Aquestes trobades valen la pena pel diàleg territorial”, ha dit la ministra.

Per part seua, Marzà ha destacat la “total coincidència” entre administracions “amb què fer amb l’educació”, defensant l’extensió de la gratuïtat en el primer cicle de l’educació infantil o la vocació d’adaptar la Formació Professional “a les necessitats del sector productiu” per a millorar l’ocupabilitat.

El conseller valencià també ha ressaltat els “diferents programes de cooperació territorial per a reduir l’abandó escolar primerenc” i les “desigualtats”, un objectiu per al qual ha mostrat la predisposició de la Generalitat a “treballar conjuntament” amb el Govern central.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante