25n
25N
25N

Reunió de treball per a dissenyar el centre de dia de Vil·la Amparo

Reunió de treball per a dissenyar el centre de dia de Vil·la Amparo
24/09/2020 -

L’equip redactor del projecte de centre de dia de Vil·la Amparo de Paiporta ha mantingut aquest dijous una reunió de treball amb personal tècnic de l’àrea de Benestar Social i d’Urbanisme amb experiència en aquest tipus d’infraestructures i el mateix regidor de l’àrea, Rafa Gadea, per a continuar avançant en el disseny de l’equipament.

En la trobada s’ha establert la premissa prèvia que la funcionalitat és el principi que ha de primar en el disseny del futur centre de dia per a persones majors, amb prioritat absoluta pel benestar de les persones usuàries del centre i per als i les professionals que hi treballaran. A partir d’aquests principis, hi ha multitud de factors a decidir i que quedaran resolts en el procés de redacció del projecte i la posterior aprovació de banda de la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Entre aquests aspectes estan el nombre d’usuaris i usuàries que podrà acollir, on se situaran els serveis i l’espai reservat per a les activitats, i sempre partint de les característiques inicials d’una casa històrica i antiga com Vil·la Amparo, amb dues altures i que, lògicament, també condiciona la configuració del futur centre de dia.

En paraules del regidor de Benestar Social, “Vil·la Amparo serà un centre de dia adequat en grandària i capacitat a les possibilitats que ofereix l’espai, i sempre tenint en compte la funcionalitat i la comoditat d’usuaris i treballadors”. El procés de construcció “continua avançant, és un camí que hem de recórrer escoltant totes les veus i aportacions possibles perquè cristal·litze en un servei de qualitat per a la ciutadania de Paiporta, especialment, per a la gent major”, ha conclòs Gadea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

bombers
CCCC