25n
25N
25N

Reunió entre els diputats delegats de Cultura de les Diputacions de València i Barcelona

Rius: «Cal una comunicació més fluida entre administracions anàlogues que comparteixen objectius»

Reunió entre els diputats delegats de Cultura de les Diputacions de València i Barcelona
07/03/2017 -

El diputat de l’Àrea de Cultura, Xavier Rius, ha visitat el diputat de Cultura Juanjo Puigcorbé. Aquesta visita s’ha produït en la jornada del dimarts a la seu de la Diputació de Barcelona, per tal d’intercanviar punts de vista i experiències al voltant de les polítiques culturals de totes dues diputacions.

Ambdós diputats han manifestat la seua satisfacció per poder realitzar aquesta trobada i debatre les qüestions culturals que afecten llurs competències i les orientacions als diferents programes de suport que aborda cadascuna de les dues diputacions. Rius i Puigcorbé s’han compromès a estudiar les possibilitats de realitzar alguna activitat cultural conjunta de cara al futur, ja que el potencial cultural de les dues diputacions troba punts en confluència en alguns programes.

Per a Xavier Rius, «trobades de treball com aquesta serveixen per a establir una comunicació més fluida entre administracions anàlogues, i estudiar les possibles vies de col·laboració de cara al futur». El diputat Rius també ha desitjat que «reunions com la de hui es puguen produir amb major freqüència, ja que ens trobem en un moment procliu al diàleg i a l’obertura cap a altres administracions», ha indicat. En eixe sentit, ha afirmat Rius que «la nova corporació està mirant d’establir un marc de normalitat entre ambdues institucions molt properes física i culturalment».

Rius també s’ha congratulat per l’arribada d’aquest període d’obertura cap a l’exterior, «ja que és voluntat de la Diputació mantenir ponts de cooperació amb qualsevol administració competent en matèria de Cultura», ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =