caixa popular

Ryanair culpa a la falta de personal de control dels seus retards en els vols

Ryanair culpa a la falta de personal de control dels seus retards en els vols
10/07/2018 -

Ryanair ha informat a través del seu compte de Twitter que els retards produïts en els seus vols durant aquest dilluns i aquest dimarts han sigut causades per una falta de personal de control aeri (ATC) a França, Alemanya, Espanya i Regne Unit.

En concret, la companyia actualitza constantment la seua informació en la xarxa social sobre els retards produïts per “la falta de personal d’ATC” a França, Alemanya, Espanya i Regne Unit, anunciant que va provocar retards en el 26% dels vols del dissabte, del 44% dels vols del diumenge, del 8% dels del dilluns i quasi el 18% dels vols del dimarts al matí.

No obstant això, el proveïdor de control del tràfic aeri britànic, NATS, que maneja aproximadament el 25% per cent del tràfic aeri europeu, ha rebutjat aquestes informacions de Ryanair també a través de Twitter, responent el dilluns que “en realitat ahir no va haver-hi retards en el personal d’ATC en tot el Regne Unit.

A més, NATS va afegir que, segons les dades publicades per a juny de 2018 per Eurocontrol, el retard provocat per la dotació de personal de NATS a Regne Unit representava menys del 0,5% del total en la gestió del flux de tràfic aeri a Europa.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC