25n
25N
25N

"Reptes VLC" rep un centenar de projectes innovadors per a la ciutat

"Reptes VLC" rep un centenar de projectes innovadors per a la ciutat
19/10/2020 -

La convocatòria “Reptes VLC”, impulsada per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, a través de València Activa, ha rebut més de 100 sol·licituds d’empreses tecnològiques que han presentat projectes innovadors per a la ciutat. La regidora de Desenvolupament Innovador del Sector Econòmic, Pilar Bernabé, ha destacat la “magnífica acollida” que ha tingut la convocatòria, a la qual “s’han presentat grans idees”.

El consistori destina 450.000 euros al programa al projecte “Reptes VLC”, que busca solucions tecnològiques, originals i innovadores per a projectes pilot en matèria de turisme, cultura, oci, entreteniment, esport, salut, ocupació, formació, educació, comerç o serveis, entre d’altres. Cada empresa rebrà un màxim de 10.000 euros per desenvolupar els seus programes.

Pilar Bernabé ha destacat “la magnífica acollida que ha tingut aquesta convocatòria, la qual cosa demostra que la col·laboració entre sectors és el camí a seguir”. Segons Bernabé, “hem trobat grans idees entre els projectes presentats per a solucionar els problemes als quals ens enfrontem en aquesta ciutat el nostre dia a dia”, ha afegit.

Aquesta convocatòria naix des de l’Ajuntament de València, a través de València Activa i VLC Tech City, i compta amb la col·laboració de diferents entitats, associacions i sectors de la ciutat per a l’elaboració i plantejament dels reptes.

En les pròximes setmanes es donaran a conéixer les propostes plantejades. La convocatòria “Reptes VLC” disposa de pàgina web per poder seguir tot el procés: www.retosvlc.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + huit =