25n
25N
25N

Els reptes solidaris de la Magic Line ja inunden els carrers de València

La Magic Line se celebrarà el pròxim 17 de febrer a València

Els reptes solidaris de la Magic Line ja inunden els carrers de València
15/01/2019 -

El mercat municipal de Jerusalem ha obert les seues portes a la solidaritat. Al llarg del matí, un grup de dones, anomenades ‘Las luchadoras’, han oferit, a tots els veïns i veïnes del barri, un café solidari per a aconseguir un dels reptes més significatius: ajudar als qui més ho necessiten. Aquest i altres reptes solidaris ja han començat a envair la ciutat de València per una causa comuna, arribar a la Magic Line amb el màxim recaptat per a destinar-ho a Sant Joan de Déu Servicis Socials de València, que acompanya a més de 100 persones sense llar en el seu procés de recuperació i inclusió social.

magic-line-reto-solidario

Però, Què és la Magic Line? Es tracta d’una caminada solidària, no competitiva, que, per primera vegada, tindrà lloc a la nostra ciutat, després de passar per altres ciutats com Mallorca o Barcelona. Aquesta mobilització solidària, en favor de les persones en situació de vulnerabilitat, culminarà el pròxim 17 de febrer amb una multitudinària caminada, que partirà de tres punts diferents amb diferents recorreguts – 5, 10 i 20 km – que s’aniran unint fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on els esperarà una gran festa, que comptarà amb l’actuació d’associacions i entitats col·laboradores.

las-luchadoras-magic-lineNo obstant això, i com expliquen des de l’organització, “l’important de la Magic Line són els mesos previs a aquesta cita”, on els diferents equips, formats entre 5 i 20 persones, es marquen un repte econòmic i, a partir d’ací, comença el camí per a aconseguir-lo amb l’organització de diferents esdeveniments. El del mercat de Jerusalem ha sigut un exemple, però encara queden molts més, com el del mercat de Russafa o el de l’alberg Sant Joan de Déu amb un rastre solidari, de 10.00 a 14.00 hores, tots dos el pròxim 26 de febrer.

La carrera ja ha començat. Nombroses accions de sensibilització i captació de fons ja s’han posat en marxa a la ciutat. No obstant això, no hi ha competició entre elles, perquè l’única cosa veritablement important és ser capaces de captar els fons necessaris per a, el pròxim 17 de febrer, aconseguir, entre tots, que la Magic Line es convertisca en un dels esdeveniments més solidaris de l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + un =

museo prehistoria
museo prehistoria